2777
2789
عنوان

صاب کارم بهم گفت یه روز بیا دوتایی بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 91 پست
مشخصه خودت دختر خوبی نیستی دارم اون روزو میبینم که داره روت تلمبه میزنه ولی تو مامانت معتقدین منظوری ...

خجالت بکش 

حتما خودت این کاره‌ای 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه خودت دختر خوبی نیستی دارم اون روزو میبینم که داره روت تلمبه میزنه ولی تو مامانت معتقدین منظوری ...

خواستم اینو بگم گفتم الان حیثیتم و میبره اسی

ببین این چون داره در حق اسی خوبی میکنه اینا نمیتونن بهش ن بگن

حتما خیلی به شوهرش اعتماد داره و به تو هم اعتماد کرده وقتی بهت پیشنهاد دادهاینو تو گوشت خوب فرو کن

آره بنده خدا خانمش همیشه میگه من بجز تو به کسی اعتماد ندارم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خجالت بکش حتما خودت این کاره‌ای

والا تو مشخصه این کاره ای علنا یارو باهات لاس زده تو همچنان مثل گربه دستی میپیچی به دست و پاش لاسو بی حیا.بخاطر پول شرف خودتو نفروش.ما اینقدر جذبه داریم کسی به خودش اجازه نده اسممونو صدا کنه چه برسه بیان ماچمون کنن

پس یه مرد کاربلدهتوام بچه نیستی تازنش نفهمیده و نیومده در خونتون جرت نداده اونجا دیگه نرو

وای یا خدا پناه بر خدا زنش چیو بفهمه 

من که خطایی ازم یر نزده 

اتفاقا یکی دوماه دیگه میخواستم در بیام برم یه جای دیگه مشغول شم 

این یکی دوماه خودمو سفت و سنگین میگیرم تا تموم شه 

وای یا خدا پناه بر خدا زنش چیو بفهمه من که خطایی ازم یر نزده اتفاقا یکی دوماه دیگه میخواستم در بیام ...

باریکلا برو

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ناز کردن چیه من واقعا دختر ساده و خجالتی ایم اون خودش بعد شش سال باید فهمیده باشه

متوجه نمیشم الان نظر پرسیدنت برای چیه؟! نمیخوای حرفای بقیه رو قبول کنی وقتی حرفاشون منطقیه،تایپک نزن اعصاب ملتو خرد نکن.فقط بیچاره خانم اون حیوون امیدوارم یه روز بفهمه کثیف بودن شوهرشو.در ضمن اگه ساده بودی این همه آدم راهنمایی کردن قبول میکردی نه خودتو بزنی به اون راه 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
متوجه نمیشم الان نظر پرسیدنت برای چیه؟! نمیخوای حرفای بقیه رو قبول کنی وقتی حرفاشون منطقیه،تایپک نزن ...

قبول کردم دیگه میخواستم یکی دوماه دیگه بهشون بگم به فکر یه نیروی دیگه باشن... یه درصد شک داشتم بهتر از اینا پیدا نکنم که مطمئن شدم ولی خب نمیتونم الان بزنم بیرون اینجوری بی پول میشم 

زندگی سخته 

خجالت بکش حتما خودت این کاره‌ای

ببین نشونه هایی که میگی خطرناکه وگرنه ما از خودمون نمیگیم

میگی گفته بیا جلو بوستم که کرده گفته تنهایی بریم بیرون.

این چی میخواد از تو بنظرت؟

تنهایی برید بیرون چیکار کنید؟

مطمعنن و به گفته خودت یه دختره ساده و خجالتی هستی.

شک نکن مردا تا به خواستشون نرسن خسته نمیشن.

اگه زمان هم ببره اون خسته نمیشه مطمعن باش 

وای یا خدا پناه بر خدا زنش چیو بفهمه من که خطایی ازم یر نزده اتفاقا یکی دوماه دیگه میخواستم در بیام ...

تو خطایی نکردی ولی ادمیزاده بالاخره توی این رفت و امدها که بغل گوشتم یارو زر زر کنه ممکنه یچی پیش بیاد

پس بقول خودت خودتو سفت بگیر

جلوهم اصلا نشین.

والا تو مشخصه این کاره ای علنا یارو باهات لاس زده تو همچنان مثل گربه دستی میپیچی به دست و پاش لاسو ب ...

تو نمیدونی ما چقد بهش اعتماد داشتیم من توی ۴ سال قبل از بوسش هیچ رفتار بدی ازش ندیدم 

فقط بعضی وقتا بهم میگفت به خاطر اینکه باد کولر نمیرسه عقب بیا جلو بشین که من قبول نمیکردم! خب میگفتم منظوری نداره لابد واقعا به خاطر اینه که گرمم نباشه پشت صندلی.... چون باهاشون رفت و آمد خانوادگی داریم این حرفش رو میزدم پای مهمون نوازی و هر بار میگفتم نه ممنون همین پشت راحتم .. تا زد یه روز به خاطر یه اشتباهی ناراحت بودم سرم پایین بود فکر کرد دارم گریه میکنم ناغافل اومد جلو بوسم کرد منم شوکه شدم بفتم عقب خودش فهمید چقد ناراحت و معذب شدم زد بیرون تا ظهر برنگشت ..... 

قضاوتم نکن خواهشا من فقط خیلی بهش اعتماد داشتم و دارم 

ببین نشونه هایی که میگی خطرناکه وگرنه ما از خودمون نمیگیممیگی گفته بیا جلو بوستم که کرده گفته تنهایی ...

یعنی اگه منظوری داره که تف 

من ازش ده سال کوچیک ترم ولی ظاهرم خیلی بچگونس به چی نظر داره آخه