2777
2789

همسرم از اون دسته مردایی که فکر میکنه اگه زن بیرون خونه موقعیت اجتماعیی داشته باشه به زندگیمون لطمه میخوره و باعث سردی جدایی میشه. 

نه میذاره من من مستقل باشم تو خرید

نه میذاره برم کلاس 

نه میذاره برم دانشگاه ادامه تحصیل 

انتظار داره یک زن خاندار که مدام در حال شستن و رفتن هست باشم 

میگع چرخ خیاطی بگیرم یاد بگیر برای خودمون لباس هارو تعمیر کن. 

مثل مردای قدیم فکر میکنه فقط باید وقتمو صرف بچه و خودش کنم. 

هیچ کلاسی هیچ پیشرفتی من نباید داشته باشم مدام بهانه تراشی میکنه

من مجردیم گواهی نامه داشتم میگه اگه ماشین بخریم تو نباید رانندگی کنی اگه گواهی نامه نداشتی نمیذاشتم زانندگی یاد بگیری. 

اکثر اوقات نیخواد تخریبم کنه انگار میترسه از اون سر باشم. 

بنظرتون چکار کنم خسته شدم از این سبک اخلاق و زندگیمون 

قصدم جدایی نیست زندگی آرومی داریم تنها مشکلم اینه که فکر میکنه فقط خوذش باید همه کاره باشه و من زیر دستش بشدت مرد سالاره اونم دلیلش فقط و فقط ترس از هم پاشیده شدن زندگیمونه مثلا من دوست دارم ادامه تحصیل بدم تو جامعه بیرون خونه فعالیت کنم بخاطر بچمون 

دلم میخواد مادری باشم که بچه ام به خودش بباله کارای بیرون من هم روی آینده اش تاثیر بذاره از ما الگو برداری کنه 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.