2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من خیلی از زن های قدیم با عرضه بودن که یک زندگی رو تا آخر میبردن و نازک نارنجی نبودن

خيلي نميشه مقايسه كرد

زنهاي قديم نه خودشون ميتونستن بيرون كار كنن پول دربيارن و نه كسي چنين توقعي داشت

متمركز بودن روي خونه و زندگي و بچه ها

حتي بعضي هاشون مثل مادرشوهر من به قول خودش هرگز يك دونه نون هم نرفته بود بخره

در نتيجه مرداي قديم هم تفاوت داشتن، شوهر من حتي زورش ميومد كيسه زباله رو ببره بيرون! ما خونمون پله داشت و موقع سفر واقعا تا روز آخر اين مسئله حل نشد كه بايد چمدونارو موقع سفر ببره پايين و برگشتني بياره بالا! دخترم نوزاد بود يه چيزي لازم داشت هفته اول نميرفت تهيه كنه طلبكار ميگفت خودت برو

مرداي قديم اينطور بودن كه زنا اونطور باشن؟

از چه لحاظ؟؟

آقایون الان پرنسسعلی شدن

بیشتر از خانوما ناز دارن و قهر میکنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

زنی که چشمش تو زندگی یکی دیگه اس که ، کی چیکار کرد ، کی چیکار نکرد 

زنی که چشم رو هم چشمی سر لوحه زندگیش شده 

زنی که چیزی میخره رو یجوری می‌کنه تو چشم بقیه و .. تا چشم کلا در بیاد

زنی که روی آگاهی خودش برای رابطه  و ازدواج و .. تلاشی نمیکنه و میگه من همه چی رو بلدم خودم و طرف فقط باید من و درک کنه و ... 

و ...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

سلام چه جالب

بازم بگم یا بسه ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

آقایی که باعرضه‌اس، دنبال زن باعرضه هم میگرده...

بخوام مثال بزنم، مثلا آخر شهریور هم به فکر سرویس برداشتن در نمیاد، چون میدونه زودتر باید اقدام میکرده!

پس اینجا اون آقای باعرضه رو پیداش نمیکنی که بیاد و بهت بگه که همون شعرهای تو ذهنت، درسته..

بیاد بگه:

مهم نیست پول نداری و پرادعا و خودشیفته هستی، همینکه یه 🤏 داری اوکیه!

اووووکییییی هااااانی!!!!

پیدا نمیکنی!!!!

اما اگر یکی عین خودت رو پیدا کردی و بهت گفت، اوکی..

نوش جونت...

استفاده کن!

ضمنا..

تو نهایتا باعث بشی که " اونهایی که فکر میکنن حق با زنه"، بخاطر بی ادب بودن و نالایق بودنت، بیشتر بفهمن که حق باهاشونه!

عملا داری اثبات میکنی!

و آفرین ادامه بده!

ما به این مدارک و شواهد نیاز داریم!

الانم بااااای..

ماکارون هستم:)

نه اتفاقا باید ببینن حق مال زن ها نیست

متوجه نشدم یعنی چی حق مال زن ها نیست 

متوجه نشدم یعنی چی حق مال زن ها نیست

یعنی اینکه خیای جاها حق رو به خودشون میدن قبل انقلاب اصلابه زن ها بها نمی‌دادن الان زن هاتوی هر عرصه ای تونستن پا بزارن ولی این یا باعث شده بعضی از زن ها عقده ای بشن یا نمیدونم یک چیزی باعث شده عقده ای بشن که مثلا طرف نه آشپزی نه خونه داری نه بچه داری نه حتی تامین درست همسرش

مهریه هم میخواد حق های من درآوردی طلاق و... هم میخواذ

پس واقعا آدم باید برای چی بره همچین دختری بگیره این فقط زحمته . منظورم این ها هستن که  برای کوتاهی هاشون در فضای مجازی پست و استوری میزارن و طبع شعریشون گل میکنه

یعنی اینکه خیای جاها حق رو به خودشون میدن قبل انقلاب اصلابه زن ها بها نمی‌دادن الان زن هاتوی هر عرصه ...

این خانوم های که شما مثال زدید اطرافتون هستند یا تو دنیای مجازی دیدید؟ 

درسته تفاوت های بین زن و مرد وجود داره 

ولی به معنای برتری هیچ کدوم نیست ! 

این که خانومی یا حتی آقایی از خودش در بیاد و وظایف خاص خودش رو انجام میده به شخصیتش ربط داره 

هیچ ربطی به جنسیت نداره 

یک آقا هم می‌تونه قدرنشناس باشه و با رفتارهای زننده همسرش رو اذیت کنه و باعث اتفاق های بد بشه ! 

یک آقا هم می‌تونه با درست کار نکردن درآمد کمی داشته باشه و انتظار داشته باشه همسرش خرید نکنه !! 

بله آدم اگر خودش شخصیت خوبی داره برای چی بره  با کسی ازدواج کنه که شخصیت خوبی نداره!

همه مدل آدم داریم 

اول باید خودمون رو بسازیم بعد انتخاب درستی داشته باشیم 

چه زن چه مرد 

این خانوم های که شما مثال زدید اطرافتون هستند یا تو دنیای مجازی دیدید؟ درسته تفاوت های بین زن و مرد ...

سلام درسته ولی گاهی توی مسیر ازدواج آدما ادا در میارن و تا روزی که میرن زیر یک سقف یک سری چیزا معلوم میشه