2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساساتتوبرای خودت بروزبده گریه کن بی حال باش،غمگین باش اماتحت هیچ شرایطی سمت اون آدم برنگردچون این ...

دقیقا ذهن آدمو گول میزنه با اینکه میدونم بهترین تصمیمو گرفتم

ا‌گه میدونی بهترین کار و کردی دیگه غصه نداره عزیزم ولی سعی کن حرف بزنی خودتو خالی کنی بهش فک نکنم میدونم سخته ولی میتونه یه برگه بردار تموم ویژگی های بدشو بنویس دیگه دلتم تنگ نمیشه قربونت برم🙂💆🏻‍♀️

دقیقا ذهن آدمو گول میزنه با اینکه میدونم بهترین تصمیمو گرفتم

لطفاپای تصمیمت بمون،هرجورکه شده یعنی اگه صددرصدمطمئنی که اون آدم تونیست دیگه تمام کن ،من این اشتباه وکردم دوباره شرایط برگشت وفراهم کردم وهربارفقط ضربه وآسیبی که بهم خوردبیشتروبیشترشد،تونکن اینکارو.تمام شدورفت پاکش کن ازذهنت وذهنتم اگه خواست گولت بزنه سخت مقاومت کن بعدهابه خودت میگی آفرین

ا‌گه میدونی بهترین کار و کردی دیگه غصه نداره عزیزم ولی سعی کن حرف بزنی خودتو خالی کنی بهش فک نکنم می ...

همه اینارو نوشتم که تصمیم به کات گرفتم چون اصلا به درد من نمیخوره

لطفاپای تصمیمت بمون،هرجورکه شده یعنی اگه صددرصدمطمئنی که اون آدم تونیست دیگه تمام کن ،من این اشتباه ...

آره عزیزم میدونم تصمیمم درسته و بهترین کارو کردم و اصلا نمیخوام برگردم ولی یه نقطهته قلبم هنوز روشنه متاسفانه