2777
2789
باشه ببخشید من بعد رفلاکس معده ام خیلی ضعیف شدم۵ کیلو کم کردم

تقویتی بخور بدنت جمع و جور بشه ولی اینو بدون ابدا کاری نکردی ک خیلی ممنوعه باشه

دیگه شما 28 سالتون شده 

من 18 سالگی دانشجو شهر دیگه شدم 

لب جاده میشستم ساعت 6 عصر بااتوبوس های زاهدان تهران یزد و.. بین راهی سوار میشدم میومدم تا کرمان 

اینجا باز میومدن دنبالم...

زندگی همینه اگه بشینیم خونه و هیچکار نکنیم به خودمون میاییم می‌بینیم زندگی تموم شده ما فقط نشستیم توخونه 

تقویتی بخور بدنت جمع و جور بشه ولی اینو بدون ابدا کاری نکردی ک خیلی ممنوعه باشهدیگه شما 28 سالتون شد ...

درست میگین . معده ام نمیزاره چیزی بخورم . سریع رفلاکس میگیرم

بله ولی باید حساب شده و متکی به خودم می بودم . کاش یاد می گرفتم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگین . معده ام نمیزاره چیزی بخورم . سریع رفلاکس میگیرمبله ولی باید حساب شده و متکی به خودم می ...

از یه جایی باید شروع کنی 

شما الان توانایی چرخوندن یه زندگی داری

یعنی شما تو سن 28 سالگی دخترت همچنان میخوای بمونه خونه و هیچ کاری نکنه ؟؟؟والا 18 سالگی دیگه مستقل م ...

دقیقاً استاتر ۲۸ سالش یه جوری میگن تهران خطرناک و فلان برات ادم حس میکنه دارن به یه نوجون توصیه میکنن،والا من دانشگاه شهر تهران قبول شدم،اومدم و این جا هم موندم و همش هم رفت و آمدم میکنم،نمیدونم چرا انقدر استاتر ترسیده🤦🏻‍♀️

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
یعنی شما تو سن 28 سالگی دخترت همچنان میخوای بمونه خونه و هیچ کاری نکنه ؟؟؟والا 18 سالگی دیگه مستقل م ...

ن جانم شهر سهله.. میخام خارج از کشورم بفرستمش.. منظورم اینه اگه بخاطر تنهایی هاش بخاد با هر کسی چه باب و چه ناباب رفاقت کنه عاقبت خوشی در انتظارش نخاهد بود!! فک کنم اسی هم بخاطر تنهایی هاش با دوستش قرار تهران گردی گذاشته و پشیمونه از رفاقتش!

عزیزم چرا انقدر ترسیدی؟من بارها شده نصف شب رسیدم تهران یا حتی نصف شبی کاری برام پیش اومده اسنپ گرفتم،دیگه سنی که ما هستیم،سن ترس نیست،باید یکم رو استقلالت کار کنی،خیلی ها مهاجرت میکنن خارج از کشور و تنها زندگی میکنن،ترس نداره که

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
دقیقاً استاتر ۲۸ سالش یه جوری میگن تهران خطرناک و فلان برات ادم حس میکنه دارن به یه نوجون توصیه میکن ...

منم 18 بودم لب جاده منتظر اتوبوس میشستم منو بیاره شهر خودمون

هفته ای یکی دوبار میومدم تازه شب ساعت 7 8 شب ...

خب میدونستم این طرف جاده دانشگاه اتوبوس برگشت هست از قبل هماهنگ میکردم میگفتم نزدیک شدی بود از دانشگاه بیام 

دیگه ترس نداشت حساب شده عمل میکردم

ن جانم شهر سهله.. میخام خارج از کشورم بفرستمش.. منظورم اینه اگه بخاطر تنهایی هاش بخاد با هر کسی چه ب ...

اسی یکم محافظه کار هست چون نرفته بخاطر همین وگرنه دوست ب بدبختش بی تقصیرع

از یه جایی باید شروع کنی شما الان توانایی چرخوندن یه زندگی داری

آره اما قوی نشدم ... نزاشتن خانواده

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

منم 18 بودم لب جاده منتظر اتوبوس میشستم منو بیاره شهر خودمونهفته ای یکی دوبار میومدم تازه شب ساعت 7 ...

دقیقاً👌🏻

دقیقاً استاتر ۲۸ سالش یه جوری میگن تهران خطرناک و فلان برات ادم حس میکنه دارن به یه نوجون توصیه میکن ...

تنهایی اون موقع شب برام سخت بود

و گرنه خودمم دانشگاه رفتم . شهر دیگه

اما اون موقع سحر نه

عزیزم چرا انقدر ترسیدی؟من بارها شده نصف شب رسیدم تهران یا حتی نصف شبی کاری برام پیش اومده اسنپ گرفتم ...

بله با خانواده قوی . نه من که مامانم از کبریت هم منو ترسوند که نمیتونی

بچگی و کلا

تو خود قصه مفصل بخوان از این مجمل

ن جانم شهر سهله.. میخام خارج از کشورم بفرستمش.. منظورم اینه اگه بخاطر تنهایی هاش بخاد با هر کسی چه ب ...

بله ... کمی زیاد