2777
2789
عنوان

درمورد مدارس سمپاد سوال داشتم ❓

206 بازدید | 23 پست

قبل آزمون ورد به مدارس تیز هوشان مثل سمپاد ..

میخواستم بپرسم که آیا قبلش کلاس نیز هوشان یا جایی  ثبت نام کردین  که تست بزنید آمادگی داشته باشین ؟؟؟

برای پایه ششم به هفتم .

از کی رفتین ..الان پسر من کلاس پنجم 

از تابستون سال آینده بفرستم یا تست بخرم بزنه ؟

یا نه ششم بره بعد تموم بشه 

می‌خوام بدونم از کی برنامه ریزی کردین؟؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از کلاس پنجم بره ی دختره داخل کلاس دخترم از پنجم رفت کلاس

امسال بنویسم یعنی ؟؟کنار سال تحصیلی بره؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خودم فارع التحصیل سمپادم هم راهنمایی و هم دبیرستان تیزهوشان خوندم(الانم منتظر اومدن نتایجم)

راستش من از اول درسم خوب بود و اینطوری نبود تو پایه ضعف داشته باشم و خودم اینقدر علاقه داشتم از کلاس پنجم کتاب تست آی کیو رو گرفتم و زدم(نه برای قبولی تیزهوشان نه،فقط برای اینکه میخواستم بیشتر و بیشتر بدونم)

شیشم هم آی کیو گرفتم و هوش کمپلکس و کتاب هوش آی کیو 

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

عزیزم امسال ریاضی و فارسی رو خوب بخونه امسال که تمام شد از تابستون بفرستش کلاس هوش

مرسی عزیزم ...

خودم فارع التحصیل سمپادم هم راهنمایی و هم دبیرستان تیزهوشان خوندم(الانم منتظر اومدن نتایجم)راستش من ...

مرسی عشقم ..اینم پایه اش قوی ..ممنون برای راهنمایی کتاب ها ..

بازم اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنونت میشم 

هر چی زودتر شروع کنه بهتره 

یه سری سوالا روش هایی داره که یادشون میدن دیگه حل کردنش کاری نداره 

هرچی تکرار بیشتر باشه بهتره 

یه سری کتاب ها مثل هوش فرازمینی ET 

اسمارتیز  ۲۰ آزمون و...  هست که مهمن

ولی کلاسای آنلاین موسسه های خوب هم عالیه 

نکته مهم وقتی یه سری سوال حل کرد حتما بعد جوابا رو چک کنه و جواب غلط رو بتونه درستش رو یاد بگیره 

والله پسر منم کلاس پنجمی هست و من از تیر ماه گذاشتم. خیلی از بچه ها از چهارم رفتند. حتما اگر قصد شرک ...

چه خوب ...پس من دیرم کردم 

مرسی عشقم ..اینم پایه اش قوی ..ممنون برای راهنمایی کتاب ها ..بازم اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنونت میش ...

مثلا من دولتی بودم و معلما کار نمیکردن برامون

ولی اگه بفرستیش غیر انتقاعی اونجا اصلا خودشون کلاس مخصوص تیزهوشان برگزار میکنن

پیشنهادم اینه از سال بعد مهرماه ازمون ماز ثبت نامش کن که هر ۲ هفته ازمون بده و خودش رو بسنجه

ولی از امسال کتاب های کمک درسی سطح بالا بگیر تست بزنه و درسش خیلی خوب بشه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.