2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟واس اینکه دختر دوست دارم؟

اینکه میگی حیف!

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دوتاشون از یه جنس باشن خیلی خیلی بهتره

باهم دوست میشن، باهم بازی میکنن، باهم بیرون میرن، یدونه اناقم براشون کافیه، نیازهاشون یکیه، از لوازم و بازی های هم استفاده میکنن، به هم حسودی نمیکنن

من که همیشه میگم باید این چیزا رو بسپاری به خدا و اعتماد کنی که خدا بهترینو برات میخواد.

حتی میگن برای اقدام اینکارو کنی دختر یا پسر میشه رو اصلا دلم نمیخواد انجام بدم.

خدا آینده مارو میدونه و هرچی که به صلاحمونه بهمون میده

چرا اصولی جلوگیری نمیکنین؟من بچم که به دنیا اومد به فاصله ی خیلی کم از زایمانم آیودی گذاشتم،چون بچه ...

عزیزم منم همیشه از کاندوم استفاده میکردیم پاره شد اورژانسی خوردم بلافاصله اثر نکرد لامصب

چرا؟؟واس اینکه دختر دوست دارم؟

زر مفت میزنن

منم دوتا دختر دارم 

طبیعیه دوست داشتم دومی پسر باشه

ادم دوست داره هر دو رو تجربه کنه

ولی تربیت هم جنس اسونتره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿