2777
2789
عنوان

بیایید تو رو خدا

160 بازدید | 20 پست

پنج ماهه با یکی از اشنا ها در رابطه ام همه ازش تعریف میکردن و … از اخلاق و رفتارش 

ایشون ی شغلی تازه راه انداخته و میگ مشغله ام ب شدت زیاده 

و بخاطر همین پیامم را گاها دیر میخونه و یا اونجور ک من میخام نیست و … و وقتی بهش میگم میگ مشغله ام زیاده و ذهنم درگیره بشدت و … و میگ تصمیم با خودته ک بری یا بمونی من ک نمیتونم با طناب نگهت دارم تو رابطه و تازه من رو گیج تر میکنه از طرفی فک میکنم اگ ادامه بدم ممکنه ازدواج کنم باهاش یا اگ کات کنم یک وقت پشیمون بشم بخاطر اون شناخت ک بهش دارم بهتر از پسر غریبه اس وقتی شناخت داری  بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حرفاش انگار کپی پیست حرفای دوست دوستم هست. قضیه این هست که صد در صد برای ازدواج نمی خواد. اینکه چرا بهت مستقیم نمی گه چون نمی خواد براش دردسر درست کنی یا ناله و نفرین راه بندازی و اذیتش کنی. 

کسی اونقدر سرش شلوغ نیست. یه یه راه حل تکراری و کاملا همیشگی هم بین پسر ها و هم دختر هاست برای رد کردن بی درد سر کسی که نمی خوانش.

اخه اگ منو نمیخاست ک نمیوند پیام بده بهم 😂 یا استوریمو ریپلای بزنه

خب این کاراش که الان گفتی بازم بی اهمیت هست. صرفا تو آب نمکی. می خوای باور کنی یا نه از صحبت خودت که ابتدای تاپیک داشتی واضح بود که چه احساسی بهت داره‌.

شب ها بهش میتونی زنگ برنی مکالمه تصویری یا تلفنی داسته باشی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کسی که به راحتی میگه تصمیم با خودته بمونی یا بری، یعنی براش اهمیتی نداری، خب پس تصمیم اون چیه؟؟؟؟ اگه دوستت داره؟؟؟ اونی که دوستت داره هرطور شده برات وقت جور میکنه، دیت جور میکنه، خودت سنگین کات کن، اون با زبان بی زبانی گفته برو