2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12176 بازدید | 263 پست
اصلا امکان نداره شما A بشی با وجود پدر و مادر که o و b هستن:/

دقیقا، جدولش بکشی اصلا توش Aنیست.

ولی هستم، دو بار زایمان کردم و گروه خونیم گرفتن دیگه.

تا قبل اون حتی برای گواهی نامه زمان ما میگفتن، اگر میدونین لازم نیست برین آزمایش، من زده بودم B

سلاممنم مادر یه دختر هستم که ۸ ماهه وارد ۹ سال شده ولی علائم بلوغ هنوز نداره میشه منو راهنمایی کنید ...

سلام عزیزم اگه علائم نداره فعلا چیزی نگو بهش.علائمش ک شروع شد مثلا موهای زاید و تغییر خلق و خو و برجستگی سینه و...کم کم بهش بگو که این موهای زاید نشانه بلوغ هستن و همه دخترخانوما این علائمو دارن و تنها تو نیستی و منم هم سن تو بودم این علائم و داشتم و ممکنه به زودی تغییرات جدیدتری رخ بده .نوار بهداشتی و نشونش بده بگو دخترخانوما هر ماه یه تعییراتی تو بدنشون ایجاد میشه که برای بدنشون مفیده و تاکید کن ک همه خانوما این تغییراتو تجربه میکنن و علائمشو بگو و بهش بگو هر وقت حس کرد لباس زیرش کثیف شده بیاد بهت بگه تا خوشحال بشی و خانوم شدنش و جشن بگیری و کادو بخری براش.بگو این یه تحول بزرگه که همه ی دخترخانوما تجربه میکنن و پدر مادرا منتظر این اتفاقن تا خوشحال بشن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اگه علائم نداره فعلا چیزی نگو بهش.علائمش ک شروع شد مثلا موهای زاید و تغییر خلق و خو و برج ...

ممنون از راهنماییتون 

خدا روشکر که فعلا علائم نداره چون خیلی جسه ی ضعیفی داره به شده لاغر

اسی دوست دارم دعوات کنمچرا به علائم بلوغش توجه نکردی آخه این بچه چه وقت پریودهشهمن غصم شد به جای شم ...

عزیزم چرا توجه نکنم؟خب وقت پریودش بود دیگه.چرا جلوشو بگیرم؟؟دخترم ماشاالله قدبلند و هیکلی هستش خودمم هم سن دخترم بودم پریود شدم تا الان هیچ مشکل زنانه هم نداشتم و بسیار بسیار رحم سالمی دارم چرا با تزریق هورمون و دارو در بدن دخترم اختلال ایجاد کنم؟و درآینده اگه مشکلی ایجاد بشه سرزنش کنم خودمو؟اتفاقا مادر خیلی خوبی هستم به نظر خودم😁

ممنون از راهنماییتون خدا روشکر که فعلا علائم نداره چون خیلی جسه ی ضعیفی داره به شده لاغر

خب پس.دختر من چون قد بلند و درشت هیکله زیاد ناراحت نشدم چون احساس کردم میتونه از پسش بربیاد و با اولین آموزش یاد گرفت همه چیو و راحت کنار اومد‌.خداروشکر دختر شما علائم نداره.البته دختر من ب خودم رفته دیگه منم همین سن پریود شدم

عزیزم چرا توجه نکنم؟خب وقت پریودش بود دیگه.چرا جلوشو بگیرم؟؟دخترم ماشاالله قدبلند و هیکلی هستش خودمم ...

اخه کلاس چهارم خیلی زوده😣

بخدا هر وقت پریود میشم دوست دارم بمیرم 

هورمون ها همه بهم میریزه 

شب اولی که پریود میشم برام شب اول قبرمه 

خدا کنه چرخه قائدگی خیلی طولانی باشه که بچه اذیت نشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم براش قبل پریود آمپول ضد بلوغ زدی؟

بله چون خیلی زود بلوغش شروع شده بود

کلاس دوم

تا ۳ سال امپول زد بعد از قطع امپول حدود ۸ ماه بعد پریود شد

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

دختر منم آمپول میزد تازه قط کردم الان قد دخترتون چنده؟

۱۴۹ هست

قد دختر شما چی؟

چند سالشه؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بله چون خیلی زود بلوغش شروع شده بودکلاس دومتا ۳ سال امپول زد بعد از قطع امپول حدود ۸ ماه بعد پریود ش ...

دختر من از کلاس دوم با قد ۱۳۳براش شروع کردم الان کلاس پنجم و ۱۱سالشه قدش حدود۱۵۱ فعلا هم پریود نشده..دخترتون از وقتی پریود شده چند سانت قد کشیده؟

دختر من از کلاس دوم با قد ۱۳۳براش شروع کردم الان کلاس پنجم و ۱۱سالشه قدش حدود۱۵۱ فعلا هم پریود نشده. ...

حدود ۴ سانت رشد کرده