2777
2789
عنوان

خانما دخترم برای اولین بار پریود شده کلاس چهارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 12176 بازدید | 263 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دوست دارم دعوات کنم

چرا  به علائم بلوغش توجه نکردی 

آخه این بچه چه وقت پریودهشه

من غصم شد به جای شما 

خیلی مادر بی خیالی هستی 

دیدی علائم داره و ولش کردی 

من زن گند هر وقت پریود میشم داغونم 

یه بچه ۱۰ ساله چطور تحمل کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دختر من ۸سال و ۳ماهشهکلاس سومهیکله قد بلند و تپلهای مدت شکم درد داره بیشتر زیر ناف هستسنو بردم همه چ ...

اصلا به مو و...نیست 

فقط آزمایش و چکاپ بده ،پیش دکتر خوب و ماهر ببر

دخترخانم ها معمولا سینه هاشون بزرگ میشه 

پسر من مو زائد از ۸ سالگی داره اما الان که ۱۳ سالشه هنوز بلوغش شروع نشده 

دوتا دکتر بردم گفت بخاطر ژن پروموئی و ربطی به بلوغ نداره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه بابا چیزی نمیشه زیاد. پریود رو گنده نکننید مریضی که نیست

همه که مثل هم نیستن من تو هر بار پریودی دردی رو میکشیدم که بادرد زایمان طبیعی که داشتم فرق چندانی نداشت میزانش به حدی که نمیتونستپ کمر راست کنم حتی نفسو حبس میکردم  فکر میکردم درد رو تشدید میکنه 

بعد همکلاسیامو که میدیم تعجب میکردم چقدر سرحالن ..

خدا کنه دخترام مثل من نباشن /

زمون ما همه ی همکلاسی هام دوران سوم راهنمایی پریود شدیم ولی تازگیا چقدر سن بلوغ اومده پایین 

اکثرش به خاطر فضای مجازی که باروان بچه ها بازی میکنه و تغذیه هستش

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

دختر منم سینش ی کوچلو دراومده دیشب می‌گفت میخاره دردم می‌کنه هنوز کلاس دو هم هستش یعنی ممکنه اونم ک ...

منم یادمه کلاس دوم یکوچولو سینه داشتم

کلاس ۵ موی زائدم دراومد و اول راهنمایی پریود شدم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

من کلاس سوم دبستان که بودم معلم قرآنمون درباره پریودی و بلوغ و... همه چیز بهمون توضیح داد و گفت اکثرا همون سنی پریود میشین که مامانتون پریود شده

منم رفتم از مامانم پرسیدم گفت اول دبیرستان یعنی کلاس دهم که بوده پریود شده ، منم خیالم راحت شد😌

همه‌چی خوب بود تا زمانی که از مامان‌بزرگم گفت کلاس پنجم دبستان که بوده پریود شده😑 ، دقیقا تابستون کلاس پنجم به کلاش ششم

و منم دقیقا مثل مامانبزرگم کلاس پنجم به ششم پریود شدم😣

نه دیروز شد.از قبل آمادگیش و داشتیم یعنی کامل میدونست واس همین شوکه نشدیم و با آرامش برخورد کردیم.

سلام

منم مادر یه دختر هستم که ۸ ماهه وارد ۹ سال شده ولی علائم بلوغ هنوز نداره 

میشه منو راهنمایی کنید و بگید این مسائل رو چجوری باهاش درمیون گذاشتید؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

من خودم نه سالگی شدم قدمم الان 165 ایناست

دردی که انسان را به سکوت وا می دارد،بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فریاد وا می دارد!  و انسان ها فقط به فریاد هم می رسند...