پیش دبستانیه الان تو گبشون دیدم همه حفظ کردن و ویس دادن پسر من یکم که مریض حال بود یکمم نیمه اولیه اصن خیلی کوچولوعه جدی نگرفت الان نوشته به همشون ستاره میدم هرکی کامل حفظ شده میترسم زده شه اول راه🫠اینم بگم حفظم شه روش نمیشه بخونه خیلی خجالتیه متاسفانه
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
اینقدر حساس نباش مهم نبودمعلم ها هم بلدن چیکار کنن
فقط زده نشه خیلیبرا ستاره ذوق داشت اخه
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
مامان خوب تمرین کن باهاش حفظ شعر تو سرما بی حالی هم امکان پذیر هست نمیخواد خودش بخونه شما زمزمه کن ت ...
کلن زود حفظ میکنه شعرارو ولی مثلن جلوکسی نمبخونه خیلییی بده این
خصوصیات بچت رو به مربی بگو اون خودش متناسب باهاش رفتار میکنه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️