2777
2789
عنوان

پسرم شعرشو حفظ نکرده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم امروز بگم مریض بود حفظ نکرد دفه بعد حفظم کنه نخونه بعد فک کنه دروغ گفتم

بگو بچه من خجالتیه

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

اینقدر حساس نباش مهم نبودمعلم ها هم بلدن چیکار کنن

فقط زده نشه خیلیبرا ستاره ذوق داشت اخه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اعصابم خورد میشه فقط میبینم گپو

شل کن بابا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مامان خوب 

تمرین کن باهاش 

حفظ شعر تو بی حالی هم امکان پذیر هست 

نمیخواد خودش بخونه 

شما زمزمه کن 

تو گوشش که باشه راحت تر حفظ میشه 

نگرانی مادر  هیچ کاری رو درست پیش نمیبره

بگو بچه من خجالتیه

امروز بلکه بگم 🥲

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

مامان خوب تمرین کن باهاش حفظ شعر تو سرما بی حالی هم امکان پذیر هست نمیخواد خودش بخونه شما زمزمه کن ت ...

کلن زود حفظ میکنه شعرارو ولی مثلن جلو‌کسی نمبخونه خیلییی بده این

امروز بلکه بگم 🥲

خصوصیات بچت رو به مربی بگو اون خودش متناسب باهاش رفتار میکنه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

جلوی پسرت نگو پسرتو تشویق کن

باشه🥲