2777
2789
مبارکت باشهولی الان تایم خوبی برای خرید و فروش طلا نیستبازار ملتهبه و ممکنه سقوط یا صعود داشته باشه

تو کشور ما امکان نداره طلا ارزون بشه و طلا یک اونس 

جهانیه و بالاس

یک خانم معلم ۲۲ ساله هستم🥰😍

میخوای بخری برو بخر دیگه جار زدن نداره الان ی عده تو حسرت ی تیکه طلان خواهشا درک کنین

مگه غذاس ویار کنن ، دیگه هیچکس برا خوشکلی طلا رو خودش نمیزاره 

پولشه میخواد بده طلا پس انداز بشه

قرار نیس هرکس کاری میکنه یه دل سیاه از اونور  حسرت بخوره 

ولا الان من یک تیکه طلا هم ندارم ولی خوشحال میشم کسی بخره تو این اقتصاد

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کشور ما امکان نداره طلا ارزون بشه و طلا یک اونس جهانیه و بالاس

بعد از قطعنامه ۵۹۸ یه سقوط خیلی شدید داشتیم

و توی این مدت یکساله اخیر هرچند روند صعودی بود ولی خیلی وقتها هم کاهش چشمگیر داشتیم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

میخوای بخری برو بخر دیگه جار زدن نداره الان ی عده تو حسرت ی تیکه طلان خواهشا درک کنین

انشاله انرژی مثبت میشه برا همه 

با عشق نگاه کن انشاله قسمت و روزی خودت و بقیه😍😍🥰

حالا بدبختی دیگران بخونیم خوبه همش انرژی منفی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

مگه غذاس ویار کنن ، دیگه هیچکس برا خوشکلی طلا رو خودش نمیزاره پولشه میخواد بده طلا پس انداز بشهقرار ...

کسی از طلا خریدن کسی ناراحت نمیشه ولی خیلیا حسرت میخورن ک ندارن 

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

انشاله انرژی مثبت میشه برا همه با عشق نگاه کن انشاله قسمت و روزی خودت و بقیه😍😍🥰حالا بدبختی دیگران ...

انشالا هیچکس بدبختی نکشه و همه شاد و خوشحال باشن من براخودم نگفتم دیدم ک میگم

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

اونا مشکل از خودشونه آدم که نباید راه و بی راه هرچی ببینه حسرت بخوره

بدنیس ادم تواین وضعیت مراعات حال دیگرانم بکنه

تو کشور ما امکان نداره طلا ارزون بشه و طلا یک اونس جهانیه و بالاس

به  نظر من  صبر کن دوسه روزی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷