2777
2789

من با خواهرم مشکل دارم قهر کردیم بعد من خانواده ام تهران خواهد من طلاق گرفته آمد با خانواده ام زندگی میکنه اذیتم میکنه  منم به خاطر کار شوهرم امدم شهرستان دیشب راه افتادیم امدیم تهران شوهرم گفت میریم خونه مامان بابات شب گفتم نه جواب ندادم بهش گفتم نمیریم منم فک کردم میره از محل کارشون سویت اجاره میکنه خلاصه قبل از اینکه بخواد بیاد تهران ماشینش هم خراب بود با همون ماشین خراب آمد تا تهران ی دفعه خاموش کرد خلاصه منم میخواستم خونه مامان بابام بدم که خواهرمو ببینیم ی سویت  از اینترنت رزور کردم رفتیم اونجا الان انقدر حالم بده که حد نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای بدش کجا بود

بعدم کار بدی کردی نرفتی خونه مادرت اینا 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

به نظر من این قهر و آشتیا نباید طولانی باشد شرایط خواهرتونو درک کنید خیلی سخته زندگیش خراب شده به نظر من کمی وسایل بخر و با دست پر برو خونشون قهر خیلی بده برکت را از عمرمی‌گیره

دیدی چقدر مرگها الکی سده