2777
2789
عنوان

😑😑😑

128 بازدید | 18 پست

صبح اول هفته بچم بیدار شد انقدر گریه کرد پشت سر باباش انگار باباش کجا میخوادبره ینی هرروز ک بیدار میشه میبینه باباش نیس انقدر گریه میکنه ک میخوام سرمو بکوبم ب دیوار بعد فکرکن ساعت ۶صبح بقیه همسایه ها باید با صدای گریه بچه ما بیدار شن

خیلی عصبیم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد عادتش دادین  چند بار با خودش نبرتش بیرون قضیه حل میشه .به مدت یک هفته اصلا نزار با باباش بره بیرون رفتین هم تو هم همراهشون برو .کم کم از سرش میفته 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

چند سالشه؟خب همسرت بی سر صدا بره ک متوجه نشه

۴ سالشه

من‌مثلا پامیشم برم دسشویی ی دفعه اینم پا میشه دگ روزمو خراب میکنه

ینی نمیتونستم نرم وگرنه دیرتر میرفتم🤦‍♀️

انقدر نق زد انقد نق زد منم تا میتونستم زدمش

تو هم باهاش بازی کن بغلش کن نذار عادت کنه به گریه زیاد

وقتی صداشو میندازه تو سرش دهنشو باز میکنه‌عین چی گریه میکنه اصلا ب بازی فکر نمیشه کرد فقط میشه عصبی شد

۴ سالشهمن‌مثلا پامیشم برم دسشویی ی دفعه اینم پا میشه دگ روزمو خراب میکنهینی نمیتونستم نرم وگرنه دیرت ...

🤕🤕

دختر منم خوابش خیلیییی سبک بود 

وقتی میزنیش ازت فاصله میگیره دیگه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
🤕🤕دختر منم خوابش خیلیییی سبک بود وقتی میزنیش ازت فاصله میگیره دیگه

میدونم ولی واقعا وقتی تازه از خواب بیدار میشم یکی اینجوری همش گریه میکنه عصبیم میکنه خیلی صداشم بلنده ی بارم همسایمون ی چیزایی گفت ک مثلا بچت همیشه انقدر گریه میکنه این بدتر رفته رو مخم