2777
2789

اصلا دارم دیگه رددد میدم

فامیلا منوشوهرم مشترک هستن چون فامیل نزدیکیم

بعد عموهای شوهرم اصلا پاگشامون نکردن عمه هاشم هچنین(جوری من نصفشونو الانم نمیشناسم)

بعد دیروز شوهرم میگه پسرعمم اومده گفته فلان عموت دیروز اومده بمن گفته اگه خدابخواد علی هم انگار زنش داره ولش میکنه😐😐😐😐

چشم ندارن نمیدونم چکارمون دارن بخدا کاری ب کارشونم نداریم...

موقع عروسی و دعوتی ک کلا دایورت کردن الانم چندسال گذشته بازم بما فک میکنن

اینم بگم خدایی از یک لحاظهایی من از شوهرم سرترم(تحصیلات و قیافم)

بنظرتون دلیلش چیه؟؟؟شمام از این فامیلا دارید؟؟؟؟

اگراختلاف نداریدحرفاشون نشنیده بگیراین خودش تودهنیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان تو از شوهرت سرتری چه ربطی داشت به این موضوع؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اول بگو جه ربطی داشت ک شما از شوهرت سراریبعد مگه اختلاف دارید که گفتن الحمدالله دارن جدا میشن

ن والا اختلاف نداریم قبلا یکبار اونم توی عقد...

در کل میگم نکنه چون از لحاظهایی موقعیتم بهتره میگن اینا

عزیزم از الان یاد بگیر که سرترم سرتره تو زدگیت نباشه ،بیشتر خانوما زیباتر از همسرشونن این اصلا گفتن ...

ن واقعا بحثم فقط زیبایی نبود و اینم نگفتم ک بگم من خوبم اون بد!!!فقط خواستم شما بگید نکنه بخاطر ایناست 

ن واقعا بحثم فقط زیبایی نبود و اینم نگفتم ک بگم من خوبم اون بد!!!فقط خواستم شما بگید نکنه بخاطر اینا ...

نه به خاطر ایناست ،یه مرد خاله زنک که هیچ رابطه ای با شما نداره و هیچ جای زندگی شما نیست یه حرفی زده مهم نیست واقعا