2777
2789
عنوان

تو رو خدا مادر شوهرای خوبی باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 30 پست
مادر شوهر خوب کم پیدا میشهمی‌خوان تا زنده هستن بچسبن دو دستی به پسرشون و همین مشکل ساز میشه❌

نمیدونن که آرامش پسرشون به هم میریزه با کاراشون

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما هفت ساله که از دست عروسمون داریمعذاب میکشیم عذا که نمیپزه ناهار و شام میاد اینجا.وام میگیره ...

اون دیگه خوشی زده زیر  دلش

من خودم ۶ تا زنداداش دارم همیشه مادرمو آروم کردم که هیچ توقعی نداشته باشه.حرفی نزنه سنگین بیاد بهشون

چرا عریرم مگه مادر از پسرش حقی نداره ؟ مادر شما از شما حقی نداره که مادرشوهر از پسرش نداشته باشه ؟ 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
والا ما هفت ساله که از دست عروسمون داریمعذاب میکشیم عذا که نمیپزه ناهار و شام میاد اینجا.وام میگیره ...

منم اینقدر یکی بهم سرویس بده لوس میشم😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
دست خودم نیست مخصوصا شب که میخام بخابم تک تک حرفاش میاد سراغم

خب تنها فایده ش اینه که اعصاب خودت ریز میشه اینا کار شیطونه حرفاش اومد سراغت سرتو بند کن باور کن شیطون نمیخواد ما آرامش داشته باشیم

چرا عریرم مگه مادر از پسرش حقی نداره ؟ مادر شما از شما حقی نداره که مادرشوهر از پسرش نداشته باشه ؟

دیگه از عروس؟مگه گناه کرده خودش به زور داره بار مسئولیت خانوادشو به دوش میکشه مسلما اونم مشکلات داره تو زنوگیش.چرا اگه حقی هست گردنه پسرشه

خب تنها فایده ش اینه که اعصاب خودت ریز میشه اینا کار شیطونه حرفاش اومد سراغت سرتو بند کن باور کن شیط ...

آره دقیقا

منم اینقدر یکی بهم سرویس بده لوس میشم😐

مالله که درست میگی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مثلا چیکار می‌کنه

سیاست دروغ گفتن وپنهونکاری

این اخرین مورده  عروس خطاب به دخترش بدو کفشات بپوش بریم من :کجامیخوام نهاربکشم عروسمونم پروپرومیگه نمیدونم داداشت میگه بریم بنظرم همکارش یه کاراداری داره   داداشم داره کتشومیپوشه میگم داداش کجاوقت نهاره میگه  ......باخواهراش هماهنگ کردن الان بریم پارک  اینقدرازاین پنهونکاریاداره 

ببین مجبورنبوددروغ بگه من طلبکارش که نبودم  میگفت بافلانیامیریم پارک 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سیاست دروغ گفتن وپنهونکاریاین اخرین مورده عروس خطاب به دخترش بدو کفشات بپوش بریم من :کجامیخوام نهار ...

عزیز این که ارزش ناراحت شدن نداره،حالا کجا میرن،با کی میرن مگه مهمه،تنشون سالم باشه،حالا دروغیم گفتن،گفتن جهنم

درسته کار خوبی نیست ولی باور کن اصلا اهمیتی نداره

عزیز این که ارزش ناراحت شدن نداره،حالا کجا میرن،با کی میرن مگه مهمه،تنشون سالم باشه،حالا دروغیم گفتن ...

واقعابرامون مهم نبودباکی میره اماخوب دروغ نگه همکارداداشمن غرنزنه ماروزجمعه ازدستشون اسایش نداریم وقتی دروغ میگه ادم دگه حرفاراستشم باورنداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖