2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا ساعت چنده؟.😃متاسفم ولی کرم تو وجودم داره غلت میزنه. بپرسم اینو

من سفر اومدم ایران یکشنبه برمیگردم ایتالیا ولی الان اونجا ساعت ۴ و ربعه. یک ساعت و نیم عقبه

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

من سفر اومدم ایران یکشنبه برمیگردم ایتالیا ولی الان اونجا ساعت ۴ و ربعه. یک ساعت و نیم عقبه

اوو ،فکر کردم مثل آمریکا اختلاف داریممم 

منم میخوام با درآمدم یا بیام ایتالیا یا اسپانیا 

اوو ،فکر کردم مثل آمریکا اختلاف داریممم منم میخوام با درآمدم یا بیام ایتالیا یا اسپانیا

نه باباااااا خب آمریکا از لحاظ مسافت خیییلی دوره اونور کره ست قشنگ ولی اروپا همین بغله :)) الان یه چن وقت دیگه ساعتا رو تو ایتالیا میکشن عقب اختلاف ساعتمون تو پاییز و زمستون دو ساعت و نیمه تو بهار تابستون یک ساعت و نیم

ایشالله عزیزم حتماااااا چرا که نه موفق باشی 🩷🎀😍💪🏼

اونجا آدماش چطورین خوبن؟

همه جا آدم خوب و بد داره، نمیشه گفت مطلق چجوری ان. مگه میشه گفت ایرانیا خوبن همه یا همه بدن؟

ولی در کل خیلی شبیه خودمونن، خونگرم و شلوغ و اهل تفریح و شادی و خوشگذرونی ن، زندگی رو سخت نمیگیرن و... هم اخلاقای خوب دارن هم بد