2777
2789
عنوان

شوهر بی وجدان

671 بازدید | 36 پست

دوستان من باردارم ... یه ساله عروسی کردم از وقتی که شوهرم شناختم دو دست برام لباس خونگی فقط خریده الان باردارم تنگ شدن بش میگم لباس ندارم میگه زاییدی بخز .. دیشب فهمیدم برا خواهرش گوشی چهل میلیونی خریده .. این مگ نفقه من نیس؟؟ پدرش خرپوله خواهرشم شاغله .. هر هفته یه تومن برا هانوادش میوه و ازین قبیل میخره .. من خستم شد .. بزور تا به من یه قرون بده .. یه ازمایش برم بدم دنیا رو سرم خراب میکنه ‌. میخوام برم خونه بابام دیگ بر نگردم🥹 واقعا نمیدونم چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا از این اشغال بچه دار شدی و خودتو گرفتار کردی ، الانم بزا بچشو بزرگ کن شیرین کن بده بهش تا بره ...

واقعا دلم کبابع در حسرتم ... ایقد دوس دارم تو خونه لباس قشنگ بپوشم با تی شیرتش میگردم چون لباس سایزم ندارم🥹🥹 منم جوونم .. چرا پول نفقم میده به خانوادش من حلال نمیکنم

آینده بچه ی تو شکمت میشه یکی مثل من

بابام همیشه واسه همه حاتم طائی بود،به ما ک میرسید ندارم ندارمش هوا بود

مامان من خیلی ساده و بدبخته،یه عمر فقط واسه اینکه بابام آرامش خونه رو بهم نزنه،نه پول ازش خواست،نه گذاشت ما از پول بگیریم

ولی چ فایده ک الان نه پول داریم،نه آرامش،نه اعصاب

اگه الان حقتو ازش نگیری،یه عمر باید بشینی ببینی حق و حقوق خودت و بچه هات خرج خاندان خودش میشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چرا فکر نکرده یک موجود بی گناه رو ب دنیا میارید و عمری طفلی رو با اعمال بی فکری تون بدبخت میکنید من خودم رو ب خاطر ۳ ماه خوشی شون ب این دنیایی نکبت انداختن و ۴۱ سال گوه زدن ب زندگی و آینده من  و هزاران منت ک  بزرگت کردیم خوب شما ک آدم زندگی نبودید غلط کردید منو آوردید ب خانواده خودم میگم گناه بیفکری والدین چرا باید یک طفل بی گناه بده

برو دفتر قضایی یه دادنامه پر کن برای نفقه خودشون خبرش میکنن میکشنش حل اختلاف پولش میکنن و تعهد میگیرن که سر تایم هر ماه بده ، کارهای خونه هم با تو‌نیست انجام بدی قانونا با خودشه انجام دادی اجرت المثل این سالها رو بگیر ، برای بچه شیر دادن هم اجرت المثل بگیر ، خودش ادم میشه اشغال

آینده بچه ی تو شکمت میشه یکی مثل منبابام همیشه واسه همه حاتم طائی بود،به ما ک میرسید ندارم ندارمش هو ...

واقعا من خودم بیکارم بی پولم بدبختم میری برا خواهرت گوشی میخری برا خانواده پولدارت خرید میکنی؟؟ اگ حرفی بزنم میگخ چشمت تنگه🥹🥹 خو بخدا من نیاز دارم ندارم بپوشم لبلسام کهنه شدن مال دوران مجردیم🥹🥹🥹