2777
2789
عنوان

خوابم میاد اما خوابم نمیبره

216 بازدید | 27 پست

فکرم آزاد نمیشه از طرفی خروپف همخونم نمیزاره بخابم چیکار کنم دلم نمزخا قرص خواب بخورم۰😭

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم تاپیکت شلوغ بود

اگ ناراحت نمیشی اینجا بگم

بنظرت قبول میشم رشته مورد علاقم؟ میشه سال اول؟ :)

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

الان دوروز تو همین حالتم

عزيزم تاپيكت تركيده انگار بهم گفتي شوهرم داره خيانت ميكنه با اينكه شك داشتم ولي خيلي حالم بد شد ميشه لطفا يكم بيشتر راجبش بگي 

بگي كات ميكنه يا ن چ حسي ب اون خانم داره

عزيزم تاپيكت تركيده انگار بهم گفتي شوهرم داره خيانت ميكنه با اينكه شك داشتم ولي خيلي حالم بد شد ميشه ...

خصوصی پیام بده عزیزم فردا برات میگیرم از ساعت دوازده ک میگذره دقیق در نمیاد چرا خودت باختی قشنگم این فقط انرژی اون لحظه 

قشنگم تاپیکت شلوغ بوداگ ناراحت نمیشی اینجا بگمبنظرت قبول میشم رشته مورد علاقم؟ میشه سال اول؟ :)

فردا برات میگیرم  الان از ساعت دوازده میگذرع دقیق در نمیاد

فردا برات میگیرم الان از ساعت دوازده میگذرع دقیق در نمیاد

باضه عزیزم مرسییی

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

قشنگم تاپیکت شلوغ بوداگ ناراحت نمیشی اینجا بگمبنظرت قبول میشم رشته مورد علاقم؟ میشه سال اول؟ :)

یکم اذیت میشی راه سختی در پیش داری اما در نهایت بله

یکم اذیت میشی راه سختی در پیش داری اما در نهایت بله

فیزیو دوست دارم حقیقتا 

همین سال اول قبول میشم واقعا؟🥹🎀وای مرسی عزیزم