2777
2789
عنوان

بعدازپنج ساله رابطه دوس پ انگار میخادبیاد جلو بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست
من ۲۳اون۳۳

خب تو سن ازدواجت تازه رسیده بس قبلش بچه بودی ولی اگه تا الان این حرف هارو نزده الان زده بس حتما جدیه دیگه به نظرم بهش بگو مامانم گفته اگه تا یک هفته ۱۰ روز نیومد جلو اجازه نمیدن کلا ازدواج کنین و  اجازه نمیدم رابطه رو ادامه بدین 

ایشالا که میشه و عقد میکنین همین روزا😘

❤Che khobe ke daramet

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دی اره میدونن. بامادرش ارتباط نداشتم ولی خاهرش داشتم

مادره مخالف نیس؟ من خودم تو این ۶ سال که مادره به من یه زنگ نزده بهم برخورده یه کینه ازش گرفتم تو دلم

نمیدونم چی بگم عزیزم منم مثل توم سوختم تو غم و غصه

نمیدونم والا من تجربه دوستی نداشتمولی اینکه خودش به فکر نباشه و شما مطرح کنی بیاد خب یجوریه اصنمن دو ...

نه اصلا اینجوری نگو ۶ ماه اول بله نباید حرفی زده بشه از ازدواج ۶ ماه دوم باید به ‌پسر بگی قصدت چیه هدفت چیه کی قصد داری بیای جلو؟مگه عمر ادم شوخیه؟

(البته اگه ی رابطه جدی هست و قصدت هم ازدواجه و سنت هم بالای ۲۳ هست)

❤Che khobe ke daramet

شغل داره

خونه ماشین چی؟

از سال چند باهمین

منم شرایطم همینه بااین تفاوت ک من میترسم از متاهلی اون هی میگع من میپیچونم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

ببین عزیزم من طبق تجربه ام با دوست پسرم پنج سال بودیم دقیقا ولی تو این مدت به شناخت کامل رسیدم و حس کردم آدم به شدت زنباره ای هست اوایل من میگفتم برا ازدواج پا پیش بذار ولی اواخر رابطه برعکس شده بود آخرش کات کردیم و با یه کیس بهتر آشنا شدم ولی به کیس جدید از همون اول گفتم اگه من و میخوای من قصدم ازدواجه سریع خانوادتو بیار و همین شد و الان سه ساله ازدواج کردیم و خوشبختم،میخوام بگم پسر اگه نخواد الکی بهونه میاره اگر بخواد هیچ کی جلودارش نیست 

مادره مخالف نیس؟ من خودم تو این ۶ سال که مادره به من یه زنگ نزده بهم برخورده یه کینه ازش گرفتم تو دل ...

چرا باید زنگ بزنه؟بالاخره دوستین دیگه مادرشوهرت نیست که من و شوهرمم دوست بودیم و من تا قبل خواستگاری با مادرشوهرم ارتباطی نداشتم

❤Che khobe ke daramet
مادره مخالف نیس؟ من خودم تو این ۶ سال که مادره به من یه زنگ نزده بهم برخورده یه کینه ازش گرفتم تو دل ...

والا فک نکنم مخالف باشه میگف عکستو ب همه. همسایه هامون نشون داده گفته پسرم اینومیخادمیخایم بریم براش 

منم فکرتوروکردم 

ولی اینجوری بهتره احترام ادم سرجاشه تاروزی ک خودشون بیان 

چرا باید زنگ بزنه؟بالاخره دوستین دیگه مادرشوهرت نیست که من و شوهرمم دوست بودیم و من تا قبل خواستگاری ...

حالمو بپرسه بعد این همه مدت من همیشه براش سوغات میدم حتی تولدش کادو دادم ایشونم جبران میکنه ولی من چند بار خواستم تلفنی تشکر کنم ازش شعور خودمو نشون بدم به دخترش گفتم هر بار بهونه اورد

شغل دارهخونه ماشین چی؟از سال چند باهمینمنم شرایطم همینه بااین تفاوت ک من میترسم از متاهلی اون هی میگ ...

بعدا پشیمون میشی اگه دوسش داری واقعا بزاز بیاد جلو تکلیفتون روشن شه ،همون اول نمیری خونه خودت که زیاد نامزد بمون

❤Che khobe ke daramet
شغل دارهخونه ماشین چی؟از سال چند باهمینمنم شرایطم همینه بااین تفاوت ک من میترسم از متاهلی اون هی میگ ...

خونه داره ماشین داره شغلشم شریک شده با یکی ماشین سنگین تازگی البته

نه اصلا اینجوری نگو ۶ ماه اول بله نباید حرفی زده بشه از ازدواج ۶ ماه دوم باید به ‌پسر بگی قصدت چیه ه ...

همچین چیز مهمی رو خب من همون اول مشخص میکنم واسه خودم و طرف مقابلم که وقت همو نگیریم