2777
2789

خیلی حسادت میکنه تازه عقد کردم،پدرشوهرم و مادرشوهرم همه جا باهامون میان،مادرشوهرم وقتی جلوی شوهرم لباسای خوب میپوشم حسادت میکنه،یه بار بهمگفت لباستو در بیار تنتو ببینم،جلوی شوهرم لباسشو میکشه پایین تا خط سینش جلو شوهرم مشخص بشه،با شوهرم خوابم درو باز میکنه یهو میاد تو اتاق،شوهرمم اصلا انگار نه انگار،خیلی جلوی شوهرم غر میزنم زندگیمون پاشیده،مادرشوهرم ولی جلوی شوهرم دورم میگرده انگار خیلی ظاهر داره،شما هم یه چیزی یادم بدید لطفا

تو هم از مادرشوهرت یاد بگیر 

شوهرت چیزایی رو که میبینه باور می‌کنه نه چیزایی که تو غر میزنی 

مردا از غر زنا خسته میشن بعد یه مدت دیگه بهت کم محلی می‌کنه

اگه دشمنت قوی بود باهاش صمیمی شو توهم مثل مادرشوهرت سیاست داشته باش 

وقتی خوابی میاد تو بزا بیاد فدا سرت خودتو بزن به خواب اصلا هم موذب نباش

دوستم همین مشکلو داشت با خواهرشوههرش میگفت منم با لباس زیر می‌خوابیدم اونم میومد داخل اصلا محل نمی‌دادم بعد می‌دیدم غر میزنه که فلانی پتو رو خودش نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه شوهرم قبول نمیکنه،تک بچست

کدوم رو قبول نمیکنه 

بگو چون مادرجون یهویی میاد تو اتاق حس کردم تنهایی اذیتش میکنه واسه همین تو اتاق نریم پیشش باشیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم میخواد شوهرم بهم نزدیک و وابسته بشه،خیلی دلم شکسته

میگم شوهرت خسته شده یه مدت غر نزن بیخیال شو با همچین آدمایی باید یاد بگیری بیخیال باشی چون جنگ ودعوا دارین بینتون فاصله افتاده اگه فک میکنید میتونی پدر و مادر یا خودشو عوض کنی هرگززززز خودتو تغییر بده رفتارهای مادرشو ندید بگیر ببین واقعا بتو ربطی نداره خط سینش مشخصه چون پسرش همینطوری اون دیده سالها بهت میگه تنتو ببینم بگو به هیچ وجه خوشم نمیاد در مورد خیلی از رفتاراشون حساسیت بخرج نده چون واقعا خیلیهاشون به ما ربطی ندارد ولی ما حرصشو میخوریم