2777
2789
من عجیب الان هوس کباب برگ کردم اما قیمتش بالاست و کیفیت ضعیف آدم پشیمون میشه

دقیقا 

من ی بار کباب برگ خوردم یاسوج وای محشر بود با اینکه بین راهی و کثیف بود الان دلم تمام خوراکی‌ای خوشمزه رو می‌خواد😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوریکه گفتی منم دلم خواست😋😋😋😋

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

شما رژیمی بعد من هرچی میخورم چاق نمیشم..

فکر نکن چیز خوبیه واقعا کلافم از این موضوع یعنی باید یا کامیون کامیون هر دقیقه چیز بخورم که شاید یکم وزنم اضافه شه یا در حد سیر شدن بخورم انگار هیچی نخوردم همون وزن ثابت