2777
2789
طلا

بابا بیخیال خودکشی برا مال دنیا 

ببین تمام زندگیمونو جمع کردیم تمااام با کلی قسط و وام الان ناهی ۴۰ تومن قسط میدیم قبل جنگ یه خونه خریدیم الان دقیقا بغل دستش یه قسمت نظامی هست که موقع جنگ زدنش و کلا خونه از قیمت افتاده ولی بقران ذره ای برام اهمیت نداره فقط سلامتی خود و همسرم و پسرم مهمه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

چرا سر مادیات انقدر ناراحتی میکنید  خدای نکرده ادم سلامتیش به خطر بیفته به دوسه ملیاردهم تموم نمیشه ها 

اصلا پولش هیچ ادم نمیتونه ها دوروز علاف بینارستان بره بیاد 

خدا بزرگه  از جایی دری باز میکنه که به ذهنمونم نمیرسه من مطمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا زندگی کن مگه حمال طلاییم ما که فقط جمع کنیم؟! که چی؟! مثلا فکر کردی الان اونا بودن چی میشد؟! هیچی تاچند وقت دیگه یه ماشین زپرتی دو میلیارده 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اسی جای من بودی چیکار میکردی ۶ماه پیش همسرم ماشینشو فروخت داد رو۸ طلا گرفت بعد ریزش کرد بدهی بالا آو ...

وای خدااا. چه بدددد ولی ببین من طلاهام مال خودم بود ذره ذره با بدبختی خریده بودم خدا لعنت کنه شوهر احمقمو