2777
2789

من زمانی ک عقد کردم و بله برونم بود عموم و زنعموم کلا خانواده عموم نیومدن 

عروسیم توی کرونا بود بدون جشن رفتم سرخونه زندگیم

بعد همینا دوباره منو پاگشا نکردن...زنعموم همینطوری ۱۰۰تومن داد بهم گفت داشتم رد میشدم از پیش خونشون ک برم شهری ک خونم هست...گفت الان پول نقد ندارم بخدا و منم رودروایس شدم ازش گرفتم بعدش شوهرم و مامانم گفتن نباید میگرفتی و بعد دوسه ماه پسش دادم

اصلا بمن محل نزاشتن و شوهرم ک میومد باهاش سلام علیک نمیکردن همسایه بودیم دیگه و شوهرمم میدیدن

دعوتمون نمیکردن بعدش شنیدم زن عموم گفته بود ک شما عروسی و عقد دختر من اومدین خوردید پاشیدید پ ما چرا چیزی ندیدیم از دخترتون؟😐😐😐

اینم بگم عروسی دخترش ما سنگ تموم گذاشتیم مادرم پاگشاش کرد هدیه بهش داد...

بعد اون همه بی محلی اومدن شهر غریب من دعوتشون کردم و ب دل نگرفتم و گذشتم بعدش همین پسرشون ک عقدشه پدرمادرمو بی محل کرد از اول بهشون درست نگفت دارم زن میگیرم بیاید شمام...بعد منم بهم برخورد نامزدیش نرفتم و بعدش ک دیدمش دلخور بود من و شوهرم یک هفته جفت خونشون دعوت بودیم حتتتی یک سلام نکرد الان اومده میگه عقدمه بیاید😐😐بعد بهش گفتم تو ک سلام نمیکردی گفت دلخور بودم حق داشتم😐😐

حالا بگید واسه عقدش من باید برم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههههههه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥