2777
2789
عنوان

از دست پسرم دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز روزي ده دقيقه زودتر بيدار كن ده دقيقه زودتر بخوابون حتمن اروم اروم شروع كن 

اهن بدنش چك كن 

قبل خواب تي وي موبايل يكي دو ساعت قبل خواب نبايد تو خونه روشن باشه 

بازي هاي هيجاني قبل خواب انجام نده 

براش كتاب قصه هاي جذاب بخر دوغ محلي بده بخوره بخون براش تا بخوابه

منم یکی دارم الان میگه دوستتدارم پاشو یه چیزی بیار بخورم😭له ام بخدا بچه های الان خیلی ظالمن

اخی عزیزم😂😂 چه زبون باز

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
با دکتر مشورت کن با قرص خوابشو تنظیم کنهداداش منم یه مدت میخورد کم کم عادت کردعوارض خاصی هم نداره فق ...

اتفاقاً قطره ملاتونین کودکان بهش دادم چند شب

خوب بود 

باز ترسیدم ادامه بدم

دکتر خوابم مگه داریم

بله متخصص خواب داریم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اتفاقاً قطره ملاتونین کودکان بهش دادم چند شبخوب بود باز ترسیدم ادامه بدم

نترس ادامه بده

داداش من قرصشو میخورد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)