2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد زیاد که امشب کتک کاری کردیم😂

کتک به شوخی دیگه؟

ولی جدا از اینا من اصلاااا نمیتونم تحمل کنم یکی منو کتک بزنه حتی با شوخییی چون خیلی بی جنبه ام و زود گریه ام میگیره دست خودمم نیست خودمم دلم نمیاد کسیو بزنم😢

عاشق نوتلام🍫❤️

کتک به شوخی دیگه؟ولی جدا از اینا من اصلاااا نمیتونم تحمل کنم یکی منو کتک بزنه حتی با شوخییی چون خیلی ...

منم حتی به شوخی هم خوشم نمیاد. نه خودم میزنم نه دوس دارم کسی منو بزنه حتی به شوخی.

کتک به شوخی دیگه؟ولی جدا از اینا من اصلاااا نمیتونم تحمل کنم یکی منو کتک بزنه حتی با شوخییی چون خیلی ...

اون دست بزن نداره تقصیر خودم بود من سر یه موضوعی خیلی عصبی شدم کنترلم از دست دادم زدمش، اونم دردش گرفت منو زد خیلی پشیمونم از کارم نباید میذاشتم اینجوری شه،با پا لگد زدم تو‌کمرش😭

تو نی نی سایت چرا از هر ۱۰۰ نفر ۹۹ نفر میگن شوهرمون کتکمون میزنه.اگه واقعا اینجوریه باید قید ازدواج ...

نه صورت مسعله رو پاک نکن،ادم خوب پیدا شد ازدواج کن،من شوهرم کتک نمیزنه من اول زدمش اشتباه از خودم بود البته اون خیلی حرصمو در اورد