2777
2789

قبلا قبل از اینکه وارد رابطه شیم دیدم بچها عکسای دونفره اکسشونو فرستاد اینم عکس فرستاد بعد یه تیکه مو دختره بهش هدیه داده بود عکس اونم داد گفت این دوسدختر فابم بوده(تو گپ فرستادن)

بعد از اینکه ما وارد رابطه شدیم دیگه من اصلا ازش نپرسیدم 

تا یکبار که دعوامون شد گفتم شاید دلت جای دیگس فلان گفت نه نیست عصبی شد گفت این حرفارو نزن

گفتم حتما هست که عکسای دونفرتونو دارید موهاشو داری

دیدم  قسم خورد که جان مادرم از وقتی باتوام عکسارو پاک کردم موهارو انداختم دور چون خواستم تمرکزم روی دوست داشتن تو باشه و دیگه تموم شد 

الان عکسرو من سیو کرده بودم یلحظه دیدمش حالم خیلی بد شد شاید دروغ بهم گفته دارشون شاید اونو میخواد..

رابطمونم خوبه رفتارش اخلاقش بامن خیلی خوبه ظاهرا دوسم داره حد و مرز میذاره یه اخلاقش اذیتم کنه بهش بگم دیگه هرگز تکرار نمیکنه الانه رفته سربازی اموزشی گوشیو میگیرن ولی با خط پادگان زنگ میزنه

بخواد بره بیرون حتما بهم میگه و اعتراض کنم بگم نرو نمیره بیشتر وقتام پیش مادرشه چون تنهاس

ناراحتم واقعا 

نظرتونو بگید

عزیزم اگ دلش اونجا بود ک با تو نمی موند .پسرا تو خدمت خیلی وابسته پارتنرشون میشن .کنارش باشی بهتره .چی بگم والا چیزی هم نشده خودت  دنبال ته خیاری 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگ دلش اونجا بود ک با تو نمی موند .پسرا تو خدمت خیلی وابسته پارتنرشون میشن .کنارش باشی بهتره . ...

اره دقیقا 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم اگ دلش اونجا بود ک با تو نمی موند .پسرا تو خدمت خیلی وابسته پارتنرشون میشن .کنارش باشی بهتره . ...

چطور میگی وابسته پارتنرشون میشن؟

اره کنارشم ولی یهو این عکسو دیدم بهم ریختم

۴ماه جداشده بود که با من اوکی شد

من ۱۸اون ۲۰یهو نگا عکسه کردم خیلی گرفته شدم از سر شب نکنه دروغ بگه بهم

نه نگران نباش اگه خودت کمتر سخت گیری کنی بهتره

مخصوصا الان چون فشار تو آموزشی زیاده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نه نگران نباش اگه خودت کمتر سخت گیری کنی بهترهمخصوصا الان چون فشار تو آموزشی زیاده

نه اصلا به روش نمیارم دعوا نمیکنم 

وقتیم زنگ میزنه فقط در حد ۲دیقه 

دیروز گفت ۲۵میام مرخصی ۱۰روزه

شارژ کارتمم تموم شده الان با مال رفیقم زنگ زدم شنبه کارت میگرم تمومشد 

چطور میگی وابسته پارتنرشون میشن؟اره کنارشم ولی یهو این عکسو دیدم بهم ریختم۴ماه جداشده بود که با من ا ...

خب دیگه واسه تحمل غم غربت و سختی خدمت انگیزه میخوان دیگه .برا همین خیلی وابسته میشن

چطوری بهش انگیزه بدم

کار خاصی نشون نده مثل همیشه باش .عکس رو هم پاک کن نشه سوهان روحت .فقط نشون بده مشتاقی ک بیاد ببینیش.یادگاری کتابی خوراکی چیزی بهش بده موقع رفتن خوشحالش میکنه

تولدشه گفتم یه دستبند بخرم واسش مرسی عزیزمراستی چندسالته؟

من ۳۰ 

همسرم وقتی سرباز بود باهاش کات کرده بودم .همیشه دلش خونِ ک چرا تو اون برهه تنهاش گذاشتم.خودمم خیلللی پشیمونم

من ۳۰ همسرم وقتی سرباز بود باهاش کات کرده بودم .همیشه دلش خونِ ک چرا تو اون برهه تنهاش گذاشتم.خودمم ...

اخییی🥲😂

ببین من همیشه میترسم بهم خیانت کنه نمیدونم چون ضربه خوردم نمیتونم بفهمم دوسم داره واقعا یانه

بنظرم چطوری بفهمم؟

اخییی🥲😂ببین من همیشه میترسم بهم خیانت کنه نمیدونم چون ضربه خوردم نمیتونم بفهمم دوسم داره واقعا یان ...

عزیزم اونا اصلا وقت خیانت ندارن .یارو  تو اون هیری ویری مگه میتونه اصن دوتارو هندل کنه . ببین انقد بدبین بشی ب ضرر خودته آخرشم گیر یه آدم خائن میفتی .رو خودت کار کن.وقتی ب یکی تهمت بزنی مجوز بهش دادی ک اون کارو بکنه .انقد میگی تا یچیزی بشه بگی آهاااان دیدی گفتم خیانت میکنه ،نکن

من خودم متاهلم اصلا چکش نمی کنم ، میگم هر اتفاقی افتاد همون موقع عزاشو میگیرم .ن ک جلو جلو زندگی رو ب کام جفتمون تلخ کنم