2777
2789

مجردهای بالای سی و پنج ساله؟چطور می‌گذرونید 

با مادر پدر زندگی میکنید یا نه؟

تا حالا چی خریدید ؟ هدف تون از زندگی چیه ؟

دوس پسر دارید؟ 

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار میتونیم بکنیم با کارای خونه و کار درمنزل با یه سری خرید خورد خوراک خودمو سرگرم میکنم گاهیم میام اینجا.

دوس پسر میخوام چکار خوشم نمیاد ازاینکارا

امید وتوکلم به خداست دیگه یاد گرفتم صبوری کنم خدا برای هیچکس بد نمیخواد ازش میخوام خدا خودش برام بسازه🤲

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

آقایون مجرد سن بالا هم میتونن حضور داشته باشن؟؟؟

بگو بیاد ببینم چیا میگن آقایون😂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

از خودت بگو

من ۳۷ سالمه مجردم یه خانواده سخت گیر با افکار داغون 

مترجم زبان هستم ماهی به زحمت ۵ تومن درآمدمه!!! چون منطقه محرومیم کار نیست 

دوس پسر ندارم کلا دلم نیست 

کاربری دست دو نفره
چکار میتونیم بکنیم با کارای خونه و کار درمنزل با یه سری خرید خورد خوراک خودمو سرگرم میکنم گاهیم میام ...

حس میکنم زندگی خیلی آرومی داری    خوش بحالت   از اون زندگیایی که تو دهه پنجاه و شصت بود و دیگه تجربه نکردیم   

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

چکار میتونیم بکنیم با کارای خونه و کار درمنزل با یه سری خرید خورد خوراک خودمو سرگرم میکنم گاهیم میام ...

با خانواده زندگی میکنی؟ موفق شدی خونه اجاره کنی و ماشین بخری؟

کاربری دست دو نفره
من ۳۷ سالمه مجردم یه خانواده سخت گیر با افکار داغون مترجم زبان هستم ماهی به زحمت ۵ تومن درآمدمه!!! چ ...

بازم خداروشکر هرچند درآمد کمیه اما سالمی ومیتونی واسه خودت یه درآمد داشته باشی

وقتی خدا چیزی بخواد همون میشه بسپار بهش همه چیو نا امید نشو

بازم خداروشکر هرچند درآمد کمیه اما سالمی ومیتونی واسه خودت یه درآمد داشته باشیوقتی خدا چیزی بخواد هم ...

چی بگم بریدم

خانواده ی خیلی بی درک 

از طرفی نمیتونم به خاطر فشار تنهایی هم وضع مالی بدم جدا شدم

آگهی های استخدامی همه زدند خانم زیر ۳۵ ساله

کاربری دست دو نفره
حس میکنم زندگی خیلی آرومی داری خوش بحالت از اون زندگیایی که تو دهه پنجاه و شصت بود و دیگه تجربه ...

😂😂

نه عزیزم منم اگه بخوام مشکلات خودمو دارم گفتم ک یاد گرفتم صبوری کنم دهه شصتی هستم دوران بچگیم رویای قدیمی خودمو داشتم😁 اما الان کلا ظاهر آروم بشاشی دارم هرکی ببینه منو فکر میکنه هیچ فکر و دغدغه ای ندارم

منم آدمم و تو این دوره سیر میکنم اما خوب عمیقا ک فکر میکنم میگم هیچ مشکلی با درگیر کردن ذهن وغصه خوردن حل نمیشه سریع ازفکر میام بیرون با روحیه قوی وخوب میگذرونم خودم وسلامتیم مهمتر ازهرچیزی میبینم

با خانواده زندگی میکنی؟ موفق شدی خونه اجاره کنی و ماشین بخری؟

من پدر مادرم هردو ب رحمت خدا رفتن با دوتا داداش مجردم زندگی میکنم خونه وماشین کجا بود😂

گاهی با مربی یه جلسه داخل شهری میرم ک یادم نره رانندگی

عزیزمن خوشبختی و شادی به خونه وماشین داشتن نیست آرامش وخوشبختی از درون نشات میگیره خودت باید بسازیش با حسش با چیزای خوب ونعمتایی ک خدا بهت داده

همین پدر مادر خودشون نعمتن سایه شون مستدام باشه ب جسم خودت نگاه کن سالمی کار میکنی شبا یه سقف بالا سرته آینده تم بسپار دست خدایی که خلقت کرده وخیلی آگاه وتوانا وداناس