2777
2789
عنوان

مجردهای بالای سی و پنج ساله چطور می‌گذرونید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
چی بگم بریدمخانواده ی خیلی بی درک از طرفی نمیتونم به خاطر فشار تنهایی هم وضع مالی بدم جدا شدمآگهی ها ...

نمیتونم قضاوت کنم چون خبر ندارم ازخودت وخانواده ت🙏

اما تنهایی سختت نیست خواهرم؟

ناامید نشو شاید خدا کار بهتری برات درنظر داره هنوز وقتش نشده

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

استارتر که هنوز مجوز صادر نکرده.

اسی کار نداره بگو

استارتر جان مجوز صادر کن ایشونم نظری بدن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم قضاوت کنم چون خبر ندارم ازخودت وخانواده ت🙏اما تنهایی سختت نیست خواهرم؟ناامید نشو شاید خدا ک ...

با خانواده برام عذاب جهنمه تنهایی هم عذابه

یعنی تقدیرم بوده در عذاب باشم

کاربری دست دو نفره
با خانواده برام عذاب جهنمه تنهایی هم عذابهیعنی تقدیرم بوده در عذاب باشم

چی بگم آبجی

از خدا میخوام بهترین اتفاقات زندگیت رو برات بزودی رقم بزنه🤲

چه اشکالی داره در قالب شرعی و درست نظر بدید

منم سرم به کارم گرمه. البته الان دارم یه آپارتمان ساحلی تو شمال را برای خودم بازسازی میکنم. خونه دارم، ولی با مادر زندگی می‌کنم، مهندس مکانیک ماشین‌آلات هستم و حوزه فعالیتم اجرای پروژه‌های صنعتیه.یه ازدواج ناموفق داشتم و چندین ساله مجردم. بسیار گرم مزاج و احساساتی هستم. دهه پنجاهی هستم. خودم دنبال کسی نیستم ولی دخترهای جوون خیلی دوروبرم هستن و تمایل به آشنایی دارن.

نه عزیز، ساخت و نصب ماشین‌آلات و تجهیزات کارخانجات فولاد، سیمان، آهک، مس، پتروشیمی و پالایشگاه .

سلام 

ببخشید من به ساخت ماشین آلات علاقه دارم 

با استخدام ثابت ماهیانه چقدر میدن

کاربری دست دو نفره
سلام ببخشید من به ساخت ماشین آلات علاقه دارم با استخدام ثابت ماهیانه چقدر میدن

حوزه ماشین‌آلات خیلی کسترده هست. دستمزدش نسبت به حساسیت و کارآیی اون ماشین متفاوته. ضمنا در بخش خصوصی، رنج مشخصی بابت حقوق و دستمزد نداره.

بستگی به اون شرکت و اعتبار و مزایای اون شرکت داره.