من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب باید بری بفهمی داستان چیه .با ترس و نرفتن پیش پزشک که چیزی معلوم نمیشه ..انشالله که از کبدت نیست
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
میدونی من چون مامانمم ب دلیل مشکل کبد رفت 😞میگم اگ چیزی باشه بی خبر باشم
خدا رحمتش کن مادرت رو عزیزم .اتفاقا باید به خاطر همین سابقه پیگیر باشی دختر ..منم سمت کبدم هر چند وقتی میسوزه .رفتم سونو دادم خبری نبود
قربونت برم مرسی 🙏زنده باشی حتما میرممممیعنی شما هم درد داشتی ولی چیزی نبوده؟خوب دلیل درد چی بوده؟
عزیزمی ..آره رفتم سونو هیچ خبری نبود ..دلیل قطعی دکتر نگفت .فقط گفت از تنفس اشتباه میشه که به کبدت فشار میاد و ازچرب و چیل بودن تغذیه ت