2777
2789

سلام دوستان🤍

میدونم خرافات هستش و ....

ولی دوست دارم امشب از زبون شما بشنوم و تجربیاتتون💚💚💚

پیش اومده چند تیکه طلاتون غیب بشه کلا؟؟؟؟؟

ما هیچ رفت و امدی نداریم

نه کسی کلید داره ن چیزی

من ۲ تیکه طلایی که برای بچگیم بود

یهو چند سال پیش غیب شد رفت

واقعااااااا غیب شدا😐

یعنی عملاااااا آب شد رفت زیر زمین

حالا گفتم جهنم گمشده

🔴 یه سال پیش من گوشواره مادرم رو گرفتم

فیلمش هست که توی خونه گوشمه وقتی برگشتم

و دقیق گذاشتم سر جاش 

فک میکردم همونجاست

۲ ماه بعد

مادرم گفت نیست

رفتم دیدم بعله

اینم غیب شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برای منم شده مامانم گردنبندشو در اورد گذاشت بالای سرش خوابید بیدار ک شدیم نبود

واقعا چرا؟؟؟

ببین میدونم از لحاظ منطقی به هر کی بگی باور نمیکنه

میگه شاید یادت نمیاد و....

مثلا سر طلا خودم گفتم اره شاید یادم نمیاد اصلا انداختم اشغالی

طلا مادرم فیلمش هست اصلا که اومدم خونه تو گوشمه😐🤣

بعدش غیب شده

من ی گردنبند نقره داشتم که همیشه میزاشتم تو کمدم و هیچکسم دست نمیزد یروز رفتم هرچی گشتم پیداش نکردم تا اینکه موقع اسباب کشی دیدم بالای کمد زیر کلی وسیله همینجوری افتاده بود بدون جعبه هنوز که هنوزه تو شوکم که چجوری رفته اون بالا و زیر این همه وسیله

واقعا چرا؟؟؟ببین میدونم از لحاظ منطقی به هر کی بگی باور نمیکنهمیگه شاید یادت نمیاد و....مثلا سر طلا ...

نمیدونم بخدا کل خونه رو زیر و رو کردیم پیدا نشد ک نشد

ب دعا نویس زنگ زدیم ب مامانم گف دخترت یعنی من برداشتم

من ی گردنبند نقره داشتم که همیشه میزاشتم تو کمدم و هیچکسم دست نمیزد یروز رفتم هرچی گشتم پیداش نکردم ...

چقدررر خوب که پیداش کردی 💝💓💓💓

حقیقتا من پیدا نکردم دیگ

اب شد رفت زیر زمین

یسری اعتقاد دارن جادو جمبله

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

نمیدونم بخدا کل خونه رو زیر و رو کردیم پیدا نشد ک نشدب دعا نویس زنگ زدیم ب مامانم گف دخترت یعنی من ب ...

عه وا

اون چ عوضیی بوده😂😂😂

خیلیا بهم گفتن جادو جمبل داری

برداشتن بردن

چی بگم 

درکی ندارم اصلا