2777
2789
بله برای نوزاد

زینب اسم زیبایی هست اما آدم باید شرایط رو هم درنظر بگیره مادر و پدر در قبال اسم فرزندشون بهش مدیون هستن. تو این دوره که اینقدر اسمای جدید و متفاوتی میزارن برای بچه ها فردا که بچه بره مدرسه قطعا تنها اسم متفاوت اسم اونه و احتمالا اذیت بشه. شکی نیست که زینب اسم زیبا و مقدسی هست اما واقعا مناسب نیست الان. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراچه اسمی دوست دارین مثلااسم های امروزی؟

نه. سنم بیشتر از این اسم های الانی هست. ولی مثلا دوست داشتم یه چیز دیگه بود. قرار بوده اسمم مرضیه باشه ولی گداشتن زینب. مرضیه رو بیشتر دوست داشتم

زینب اسم زیبایی هست اما آدم باید شرایط رو هم درنظر بگیره مادر و پدر در قبال اسم فرزندشون بهش مدیون ه ...

البته مدارس مذهبی این اسم ها هنوز زیاده

توی دوستان زینب زیاد میزارن

یعنی برای بزرگسال خوبه نه بچه درسته؟

آره دیگه میدونی بنظرم هر اسم توی دوره خودش مناسبه 

ما یه ادم بزرگ میبینیم خب میدونیم که توی دوره ای بوده چنین اسمی خیلی باب بوده

ولی اگه روی بچه باشه ممکنه جالب نشه،چون الان اسما کلی تغییر کرده، زینب ممکنه خیلی عادی نباشه واسه ی بچه

اگر اسم مذهبی بخواید بزارید گزینه های بهتریم هست باید ببینید کدوم با سلیقتون جوره

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

والا الان یزدان و اینا میزارن قشنگتره؟ یزدان دایی بابامه پیرمرده تازه به اونم نمیاد اسمش تا بچه های ...

نمیگم زینب زشته اونا قشنگه

ولی قبول کنیم دیگه خیلی کم این اسم ها رو میزارن 

علاوه بر اون کلا زینب اسم سنگینی هست 

آره دیگه میدونی بنظرم هر اسم توی دوره خودش مناسبه ما یه ادم بزرگ میبینیم خب میدونیم که توی دوره ای ب ...

محیا حسنا زینب حنانه

بین اینا کدوم؟ به ترتیب قشنگه؟

محیا حسنا زینب حنانهبین اینا کدوم؟ به ترتیب قشنگه؟

محیا و حسنا..

این دوتا به دلم نشست مخصوصا محیا

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

به هرحال اگه اسم مذهبی بخواید بزارید گزینه های خیلی بهتری هم هستن که هم مذهبی هستن و هم شیک و امروزی

پیشنهاد بدین

بین محیا حسنا زینب حنانه به ترتیب کدوم؟