2777
2789

سلام دوستان من امسال رشته ی معماری توی هنرستان ثبت نام کردم

ریاضیم عالیه معلما میگفتن برو ریاضی ولی من به فضای هنرستان بیشتر علاقه داشتم

معدلمم بالاست کلا ادمیم رشته ی خیلی سختم باشه میخونم مطالبم زیاد باشه کارام زیاد باشه تکالیف زیاد باشه مشکل ندارم

فقط الان چندتا تاپیک خوندم میگفتن رشته ی بدردنخوریه بازارکار خوبی نداره مردونه ست خیلی نگران شدم

کسایی که توی هنرستان معمارین ( از طریق فنی هستم من ملی فرقی نداره ) یا دانشجو ان میتونن یکم مشاوره بدن لطفا

اتفاقا کاملا زنونه اس والا ما که تو دانشگاه مثلا ۲۰ تا دختر بودیم‌ ۵ تا پسر، اما واقعا بازار کار ندا ...

واقعا نداره؟🥹

اخه الان وضعیت جوریه همه ی رشته هایی که نگاه کنین اینده ی شغلی خاصی ندارن یعنی این رشته از اوناهم بدنره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نداره؟🥹اخه الان وضعیت جوریه همه ی رشته هایی که نگاه کنین اینده ی شغلی خاصی ندارن یعنی این رشت ...

نه واقعا نداره، هیچ کدوم از دوستای من تو رشته ی خودشون فعالیت نمیکنن،تو دانشگاه هم اصلا چیزی یاد نمیدن، مگه اینکه خیلی درسخون باشی دانشگاه دولتیه خوب بری،الان طرف میره یه دوره نرم افزار شرکت میکنه میشه طراح دکوراسیون داخلی یا معمار