2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ارزشی داره اخه؟! 

وقتی همون صد گرم پول یه ماشین ایران‌خودرو بشه اونم تازه صفرش نه 

کارکرده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خیلی بیشتر از ۱۰۰ گرم طلا دارم ولی حالم بده خیلیم بده مردم محتاج شدن به نون شب . دارن زیر این همه فش ...

خب بفروش بده به اونا 🥴

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

مثلا چقدر داشته باشی کیف میده

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

خیلی گرونیه واقعا من

دیروز رفتم خرید یکم سیب وپیاز ومیوه خریدم شد400 تومن وقتی اومدم خونه دیدم چیزی هم نخرید ی کوچولو از هر کدوک

بعدازظهر رفتم سوپری چنتا خرت وپرت خریدش 500 تومن

خدا به داد اونا برسه ک چنتا بچه دارن خیلی سخته بخدا

یه دوستی دارم اردیبهشت ماه یه سینه ریز خرید ۳۰۰ گرم

😐😐😐

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر غم داره تا خوشحالی ✌️😔

همه چی با هم میره بالا بخصوص اقلام خوراکی و سفره مردم که دیگه طلاو دلار نیست که بگیم اگه نخریم چیزی نمیشه

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
وای نگووووداشتم همه رو فروختم واسه خونهاون موقع گرمی یک و دویست بودالان خونمون اصلا رشد انچنانی نکرد ...

خونه واجتر هستش مبارکت باشه دعا کن منم یه خونه خوب گیرم بیاد

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️