2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینجوریه😐

136 بازدید | 9 پست

خواهر شوهرم یه دختر ۹ ماهه داره که میگه نمیتونم خودم نگهش دارم همیشه ی خدا خونه مادرشوهرمن تا اینجاش به من ربطی نداره.

و چون دامادشون هم با شوهرم دعوا کردن و قهرن موقعی که اونا اونجان ما نمیریم و وقتایی که فقط خودشونن میریم.

و وقتاییکه ما میریم هم مثلا ساعت ۸ شب ،من شامم رو هم با خودم میبرم. چون میدونم شام نداشته باشه آماده نمیکنه.

و بقیه وقتا هم حتی نشده یبار زنگ بزنه بگه پاشین یه بار هم شما بیاین. 

ولب همیشه برای داماد غذای مفصل به راهه.

بخدا بحث غذا و خوردن نیست هاا ولی حرصم میگیره گاهاََ.

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذامیزاره ها درحد املت 

خیلی تحویل نمیگیره یبار خیلی دیر رفتیم زنگ زد گفت بیاین رفتیم مرغ گذاشته بود🤣

من دوس دارم دیر بریم ولی هفته ای یکی دوبار میریم شوهرم تنها دوس نداره بره میگه هرجابریم باهم بریم مارم میبره 🤕

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نرو

چقد راحت میگین نرو

ولقعا شوهراتون قبول میکنن انقد راحت نرید خونه مامانشون؟ 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
حالا خوبه اونو درست میکنه😂😂شده موقع رفتن سبزی خوردنم هم بردم😂😂

همچن غذاتو خونت بخور بعد شام برو سنگین تری🤣

اینجوری برای خانوم راحتترم میشه عروسش غذاشم میاره😏

الان آرهقبلا به سختی من می گفتم اون بیاد اونم می گفت با دخترام میام الآن با شوهرم قهرن منم راحت

خب حتما بحث و دعوای جدی داشتن ک قهرین برای این چیزا کسیو ندیدم ارتباطو قطع کنه