2777
2789
عنوان

خواستگار🥲حالم گرفته

256 بازدید | 11 پست

ی بنده خدایی اومد خواستگاری ک خیلی حس بدی گرفتم خیلیییییییییی 

اینکه حس کردم این ادم داغون  خودشو در سطح من دونسته ک پا پیش گذاشته حس بدی بهم میده🙁دلم گرفت

خیلی بی فرهنگ ان خانوادگی من ی ثانیه هم حاضر نیستم مهمونی برم خونشون چه برسه بخوام وصلت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم از این خواستگارا . برام جالبه تا این حد اعتماد به نفس دارن . باورت نمیشه خواستگاری چه دخترایی رفته بود . کمتر از شاه. وزیر راضی نبود من معمولی بودم بین اونا 🤣 هنوزم مجرده

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خیلی هم بی ریخت بود پسره خیلییییی زشت بود 🥴

منم یکی داشتم 

قد کوتاهههه کچل 

شکم گندههههه 

روناش چاق و ضربدری

قیافه داغوننننن

فقط پول داشت 

دوتا رستوران و ۳ تا مغازه بزرگ داشت

خونه ماشین باغ چند تا چند تا داشت 

میگفت نصفشو میزنم به نامت🤣

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

منم یکی داشتم قد کوتاهههه کچل شکم گندههههه روناش چاق و ضربدریقیافه داغونننننفقط پول داشت دوتا رستورا ...

قیافه ای دقیقا مشخصات اینو دادی دماغش ام انداز کله من بود ریشاش هم ریخته بود خیلی چاق بود ی شلوار تنگم پاشکرده بود حال بهم زن همه چیش معلوم بود😐