2777
2789

به‌ نیابت از تمامی عزیزان و حاجتمندانی که با آه و ناامیدی زیر تاپیکم التماس دعا گفتن و کسایی که حاجت داشتن اما به هرحال تاپیکم رو ندیدن و نتونستن چیزی بگن،دو رکعت نماز برای سلامتی و آرامش دل امام زمان قرائت شد به همراه سه مرتبه سوره ی قدر ، و ۱۰۰صلوات از جانب همه ی ما تقدیم به امام زمان و مادرشون نرجس خاتون که هنوز نخوندم اما قراره شروع کنم...

من تازه شروع کردم نماز خوندن رو،دعام کنین اگه ازم گناه یا کار اشتباهی دیدین بذارین به حساب خودم نه دین و آیین و اعتقاداتم،هنوز کامل نیستم مشکل از اصل نماز و دینم نیست...

درجستجوی‌عدالت...

نماز خوندنت مبارک 

هدایت نعمتی که نصیب هر کس نمیشه 

سفت بچسب که به طرف بزرگترین واقعه قرن میریم 

ظهور مولا 

ان شاءالله سربلند باشی 

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز خوندنت مبارک هدایت نعمتی که نصیب هر کس نمیشه سفت بچسب که به طرف بزرگترین واقعه قرن میریم ظهور م ...

إن شاءالله،دعاکنین امام زمان منو ببخشه تو زندگیم خطاهای زیادی داشتم در تلاشم جبران کنم ولی...

درجستجوی‌عدالت...

خداروشکر منم تازه نماز خون و با حجاب شدم

😍😍😍🌹🌹🌹❤️مبارکت باشه خانوم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
إن شاءالله،دعاکنین امام زمان منو ببخشه تو زندگیم خطاهای زیادی داشتم در تلاشم جبران کنم ولی...

میبخشن و قطعا دوستدارن که هدایتت کردن تو راه درست❤️

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

خودِ نماز پاک کننده است

به شرط توبه قبلش .

موفق باشی 

راهت هموار و روشن 

خدا هادی و هدایت کننده است 

با امام زمانه ی خودت باش 

امام هم عصر خودت .

مثل پدر مهربانه ، دستت رو میگیره 

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم