2777
2789
عنوان

هر انسانی حق دارد که بچه دار نشود

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 38 پست
به زبان ساده داره میگه فقط درباره بقیه ... نخورید خودتون تا جایی که دیگه پرینه و رحم و همه چی جر بخو ...

شما کامل متوجه شدید👌

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

با این حرفها شما خواسته یا ناخواسته دنبال نابودی نسل ایرانی هستین.من گاهی فکر میکنم که یک تبلیغات هد ...

با‌این‌اوصاف‌چند‌سال‌دیگه‌ایران‌رو‌افغانیها‌میگیرن🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زبان ساده داره میگه فقط درباره بقیه ... نخورید خودتون تا جایی که دیگه پرینه و رحم و همه چی جر بخو ...

چه طرز فکر تهوع آوری داری!

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

هر کسی می خواد بچه نیاره به خودش مربوطهاما اگه کسی بخواد بچه بیاره کاربرای نی نی سایت باید بیان دهنش ...

از بچه 12 ساله تا زن بالای 60 سال اینجا عضوه اقایون که بماند همشون بچه دارن یا قصد بچه دار شدن دارن؟

با این حرفها شما خواسته یا ناخواسته دنبال نابودی نسل ایرانی هستین.من گاهی فکر میکنم که یک تبلیغات هد ...

واقعا منم به همین رسیدم!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بله هر کی دلش میخواد بیاره نمیخواد نیاره والا ما مردم بی شعوری هستیم که به تعداد بچه های هم بچه دار ...

بعضیا مرزای بیشعوری را جابجا کردند واقعا

من دوتا بچه دارم بعد خواهرشوهر عنترم درآمده میگه سریع سومی را بیارید تا سنتون بالا نرفته. سنتبره بالا باردار نمیشی. حالا من ۳۵ سالمه.

بعد خودش تو ۴۱ سالگی باردار شده میگه بچه امید به زندگی را بالا میبره و عمر را زیاد میکنه و...

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

@niniyar‍ این بچه هایی که هنوز ادب نشدن رو کاشکی جمع کنید که به بچه بقیه نگن توله و چیزی که لایق خودشون رو نچسبونن به بقیه!

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مادرم ، کاملا متن رو درک میکنم و باهاش هم نظرم

مادری عجیب ترین حس این دنیاست ، با هیچ چیزی قبولی کنکور ازدواج درآمد خونه و ماشین خریدن و غیره حتی درصدی قابل مقایسه نیست

ولی بحث زندگی دادن به یک انسانه 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک