2777
2789
عنوان

خیلی به کار خونه تنبلم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز شستم شده دسته گل ،با پودر صابون و تاید شستم برق میزنه از سفیدی ،البته کل پرده و ملحفه و این ...

خسته نباشی عزیزم منم تازه تمام شدم

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

منم هال وآشپزخونه واتاق خودمونو تمیز میکنم اتاق پسرم عین جنگ زده هاس لباسای خودمونم میندازیم کف اتاق ...

من حالا اتاق پسرمو دیگه میگم خودش تمیز کنه فقط جاروبرقیشو خودم میزنم البته اونم باید هزاربار بگم تا انجام بده

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
دست خودم نیس، حال هم نداشته باشم باید خونه رو برق بندازم، خفه میشم خونه مرتب و تمیز نباشه

خواهر منم همینه. هر حال منفی که داشته باشه با نظافت خونه خوب میشه هفته ای دو سه بار جارو میکشه. من نه خیلی تنبلم

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

یه روزی رو مشخص کن مثلا شنبه همون رو 2 ساعت تی دستمال کشی و جارو کنی همیشه خونه تمیزه من این کارو میکنم از خونه خاک گرفته و کثیف متنفرم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم