2777
2789

بعد من شاید هفت هشت سالی هست که پام را هیچ کدوم از مجالس خانواده ی همسر نزاشتم 

نرفتیم و گاها کادو دادیم

این مهمونی مکه را وقت داشتم گفتم  برم

مادرشوهرم از صبح یک لنگ می گفت میدونی چرا شما را دعوت کردن؟؟؟ 

چون برادرشوهرم یعنی داماد  این آدم قبل از اعزام اونا به مکه بهشون شام داده و کلی پذیرایی آنچنانی کرده حدود بیست میلیون خرج کرده

حالا پدرزتش برای تلافی شما را دعوت کرده

بارها و بارها و بارها تکرار کرد

بعد من گفتم یعنی الآن ما باید به برادرشوهرم پول بدیم؟؟؟؟؟

یعنی الآن  زیر منتش هستیم؟؟؟

چه کار کنم؟؟؟؟

اینقدر گقت تا زهرم شد در حدی که نیم ساعت قبل به شوهرم گفتم نریم

خلاصه ما رفتیم و رو کارت نوشته بودن هفت تا نه شب 

تا دوازده شب از شام خبری نبود

بعد هم یک کفگیر برنج بود با یک تکه مرغ

حالا من خواهرم ما را برده بود هتل لاکچری و شام داده بود و ...

نمی دونم چرا یاد کارهای مادرشوهرم افتادم

چجوری روش شد اون روز اونهمه شلوغ بازی در بیاره

ای کاش واقعا اون تالار بی کیفیت و سطح پایین نرفته بودم

الان چیشده؟

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

بنظرم تو یکم حساسی

بعدم بعضی وقتا غذا کم میاد تو جشنا توقع تو از پذیرایی بیار پایین

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیجاش چیز بدی نبوده ... خرج اونام بد بوده خودشون ضایع شدن شما ک برا شکم نرفتی ک حرص شکم بخوری

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یعنی اگه عروسی که ما دیشب رفتیم رو واست تعریف کنم دیگه به جایی که رفتی نمیگی سزح پایینو بی کیفیت 😂😂😂😂😂😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بنظرم حرف بدی نزده مادرشوهرت ک اصن چی گفته مگ دوستان چیز بدی گفته یا من نفهمیدم؟

مادرشوهر اصلا اگه لال هم باشه باز کلا بده🤣🤣🤣

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بنظرم حرف بدی نزده مادرشوهرت ک اصن چی گفته مگ دوستان چیز بدی گفته یا من نفهمیدم؟

به شوهرم گفتم خیلی ننگ بده هستن 

حالا اگه برادرشوهرای من برای ما در حد هتلی که خواهرم گرفت بگیرن

مادرشوهرم خودش را تیکه می کنه و انتظار داره همون لحظه دو برابر جبران کنیم

مادرشوهر اصلا اگه لال هم باشه باز کلا بده🤣🤣🤣

والا من اصن نمیدونم چرا همهههه انقد با مادرشوهرا درگیرن😐😐😐حالا قبول دارم یه عده بدن 

اما خدایی اونم مادر یه فرزندی هست  

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

من فکر میکنم حرفاش به شما ربطی نداشته.کلا داشته در مورد جاریتون میگفته که همچین کار بزرگی نکرده.قبلا ...

جاریت اگه بشنوه باید ناراحت بشه.

چه کار به شما داشته.

داشته به جاریت تیکه مینداخته