2777
2789
عنوان

کراشم چشه

79 بازدید | 12 پست

کراشم یه استوری دپ‌غمگین گذاشت گفتم کی دل رفیق مارو برده نارحتشم‌میکنه گفت هیشکی والا نمیدونم‌چرا کسی دلمو نمیبره گفتم به وقتش میبره گفت خوبم هس گفتم دو طرفه باشه اره گفتش اره بعدم گفت چخبر خوبی منم‌گفتم خوبم ولی پام رفته رو شیشه گفتش شیشه چرا بریده؟گفتم یکم گفتش ببینم گفتم نمیخواد مگه باور نداری کم بریده گفت باور دارم ولی ببینمش گفتم نمیخواد بعد چن وقت پیش پیام مدت دار اینستا بود روشن خاموش کرده بود گفتم این چرا خاموش روشن شده گفت هیچی دستم خورد صفحه چتمون اینجور شد

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه حرف نمیزدیم اون روز ولی درکل از مکالممون چی برداشت میکنی؟

خوبه  اونم داره سر صحبت و باهات باز میکنه ولی تجربه ثابت کرده به هیچی پسرا دل خوش نکنیم و از هیچ رفتاری هیج برداشتی نکنیم😂🤌🏻

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

خوبه اونم داره سر صحبت و باهات باز میکنه ولی تجربه ثابت کرده به هیچی پسرا دل خوش نکنیم و از هیچ رفت ...

یه شبم گفتم سردم گفت چون تنهایی گفتم همینجور خوبه گفت یعنی نمیخوای الان کسی باشه دوست داشته باشه موهاتو ناز کنه تا بخوابی این کجاش بده منم توپیدم بهش

یه شبم گفتم سردم گفت چون تنهایی گفتم همینجور خوبه گفت یعنی نمیخوای الان کسی باشه دوست داشته باشه موه ...

حالا اون خواسته بیاد جلو تو نزاشتی😂🤦🏻‍♀️

یه مکالمه معمولی بود...رویا بافی نکن

یه شبم گفتم سردم گفت چون تنهایی گفتم همینجور خوبه گفت یعنی نمیخوای الان کسی باشه دوست داشته باشه موهاتو ناز کنه تا بخوابی این کجاش بده منم توپیدم بهش

خواسته مخ بزنه حالا اگ روش کراشی خب باهاش راه بیا اگ نه هم ک هیچ

عاشقشم کراش چیه ولی میترسم میخوام ازش دور شم اینستامو حذف کردم 

[QUOTE=396523821]عاشقشم کراش چیه ولی میترسم میخوام ازش دور شم اینستامو حذف کردم [/QUOTE

بهترین کار بعدا ضربه نمیخوری من قبلا سرم اومده

[QUOTE=396523821]عاشقشم کراش چیه ولی میترسم میخوام ازش دور شم اینستامو حذف کردم [/QUOTEبهترین کار بع ...

اره بخواد منو رفیق بچگیم خونوادمو میشناسه میاد دنبالم