2777
2789
عنوان

بنظرتون من خسیسم یا نه

135 بازدید | 10 پست

برادرشوهرم با ما خونه ساختن ، لوکس ترین خونه ممکن رو ساختن ، بهترین وسایل ، چک کشیدن الان تو چکا موندن ، شوهرم هر ماه ۵۰ م میزنه بحسابشون ، اما ما خونه ساده ساختیم و چک نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت ۵۰ میلیون میده بهشون ؟؟؟ همینطوری بی حساب کتاب ؟؟؟؟ پول شوهرت رو خودت خرج نمیکنی اینطوری از،چنگش درمیارن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

شوهرت ۵۰ میلیون میده بهشون ؟؟؟ همینطوری بی حساب کتاب ؟؟؟؟ پول شوهرت رو خودت خرج نمیکنی اینطوری از،چن ...

دقیقا... اسی بریز بپاش نکرد الان پولش خرج خونه جاری میشه... برا همین میگم رحم کردن به مردا نیومده 

دقیقا... اسی بریز بپاش نکرد الان پولش خرج خونه جاری میشه... برا همین میگم رحم کردن به مردا نیومده

شوهرم میره خونشون ادا ندید پدیدا در میاره ، دوش ماساژ دار ، وان چکوزی داره،  بهترین کابینت نئوکلاسیک و... ، الان برادرش به حدی رسیده  چک پاس کنه بره زندان

شوهرت ۵۰ میلیون میده بهشون ؟؟؟ همینطوری بی حساب کتاب ؟؟؟؟ پول شوهرت رو خودت خرج نمیکنی اینطوری از،چن ...

من وام برداشتم طلا خریدم ، یه ذره پول نگه داشتم برای روزمره شوهرم داره از خرج روزمره میزنه میده بهشون

شوهرم میره خونشون ادا ندید پدیدا در میاره ، دوش ماساژ دار ، وان چکوزی داره، بهترین کابینت نئوکلاسیک ...

به شوهرت بگو نفهم تو خودت این پول خرج خونه خودت نکردی رفتی میدی به برادرت؟ من بودم جرش میدادم... پولاشم میگرفتم طلا میخریدم پولی نداشته باشه بده به برادرش