الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی عموم دوست دارم تا زمانی که مجرد بود پیش ما زندگی میکرد موقعی که ازدواج کرده هم هرشب خونه ماست برا شام مامانم هم هرچی درست کنم برا خودشون همونو میاره برا عموم نهایت یک بشقاب بیشتر ولی میدونیم که همین عموم پشتیبان بابامه همدم ما واقعا من راز هامو بیشتر اوقات براش گفتم تو بغلش گریه کردم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من عموم شبا روز خونه ماست یعنی رد دم پایان توکوچه آخه آسفالت نیست معلوم میشد قدیما صب ظهر شب میآمد با بابام حرف میزدن سیگار میکشیدن اخبار نگا میکردن الان یه کم سرش شلوغ شده سر دوسه روز میاد بعضی وقتا هر روز ولی خیلی خوبه اینقد برامون زحمت کشیده ک از آمدنش واقعا خوشحال میشیم زنش وقتی نبود بابام میرفت پیشش ولی خیلی کم بابام میره خونشون نهایت دو ماه یه بار یا ماهی یه بار