ارغوانمarghavan مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1109 عنوان مردایی که گاف میدن و میخوان جمعش کنن میگن مال رفیقمه 92 بازدید | 7 پست یسری خانما هم اینجا (یسری ها) یادشون میره چه تاپیکایی قبلاً زدن،بعد که یادآوری میکنی بهشون ،میگن مال خواهرمه،مال دوستمه،کاربری دست چن نفره و....😂 مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن! یه مبارز واقعی باش 1404/07/04 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1248 بذار بگن.. شما چرا جدی گرفتی؟ با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 کاربری من واقعا بعصی وقتا میدم بە بقیە دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
ارغوانمarghavan مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1109 کاربری من واقعا بعصی وقتا میدم بە بقیە خب چرا؟خودشون گوشی ندارن؟ مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن! یه مبارز واقعی باش
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 خب چرا؟خودشون گوشی ندارن؟ کاربریا رو تعلیق میکنن الکیهمین دوهفتە پیش اکانت منو دوهفتە یا بیشتر تعلیق کردن،از اکانت دوستم استفادع میکردمیا اون میاد رواکانت من اگە واجب باشع دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
ارغوانمarghavan مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1109 کاربریا رو تعلیق میکنن الکیهمین دوهفتە پیش اکانت منو دوهفتە یا بیشتر تعلیق کردن،از اکانت دوستم استفا ... عجب مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن! یه مبارز واقعی باش
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4041 عجب مجبوریم وگرنە من خودم دوست ندارم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️