2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نوار بهداشتي جزو كالابرگ نيست؟ يا پوشك بچه و وسايل بهداشتي

البته به ما كالابرگم نميدن ولي برام سواله جدي

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

من 62 خریدم ولی خونم کمه این بار که پریود شدم فقط 3 تا دونه شو استفاده کردم یه بسته میخرم برای چند م ...

من هربار ۳ بسته 

شوهرم کارگر 

خونریزی شدید ؛ حتما کیک خامه ای دوسه بار باید بخره بخورم وگرنه می میمیرم 

خلاصه ازش خجالت میکشم

از سی سال ک‌افتادم بالا همش مریضم ؛ الکی الکی؛ یا سرماخوردم یا ضعف بدنی دارم یا کم خونی دارم ....خلاصه که باری شدم رو دوش شوهرم 

چرا نوار بهداشتي جزو كالابرگ نيست؟ يا پوشك بچه و وسايل بهداشتيالبته به ما كالابرگم نميدن ولي برام سو ...

اخه از نظر اینا خانما همیشه باید باردار باشن پریود نشن که رشد جمعیت زیاد بشه

چرا نوار بهداشتي جزو كالابرگ نيست؟ يا پوشك بچه و وسايل بهداشتيالبته به ما كالابرگم نميدن ولي برام سو ...

فروشگاه های زنجیره ای اینجوریه ولی بری مغازه بهت همه چی میده ما که یه مغازه بزرگ نزدیک خونمونه کالابرگ رو میریم از اونجا میگیریم نواربهداشتی هم میدن

این چه حرفیه ولی بهتره به جای شیرینی میوه مصرف کنی

ای بابا مگه اون موقه دیگه میشه من ب پریودی بگم میوه ؛ اون لحظه فقط مث جنازه میشم هرچیزی غیر از کیک‌خامه ای رو هم بالا میارم .درد و حالت تهوع شدید دارم