2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست
نگران نباش 🌸خیلی وقت‌ها این رفتارها در نوزادهای حدود ۶–۷ ماه طبیعی هست. چند دلیل معمول داره:تقلید: ...

مرسی عزیزم لطف کردی

اتفاقا الان به دندونه یکم لسش سفید شده شاید برا همونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک نکنم جواب بده

خب شاید بچه میخواد به حرف بیاد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

واقعا اخه یه جا خوندم نوشته بود علائم تشنجه

نه نکنه تشنج اینطور نیس.

درکت میکنم نگران بچت هستی ولی دیگه اینطور نگو.

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

نه نکنه تشنج اینطور نیس.درکت میکنم نگران بچت هستی ولی دیگه اینطور نگو.

اخه خیلی میترسم من همشم میزنم تو نت بیشتر میشه ترسم 

بچه اولمه اصلا هیچی نمیدونم از  نوزاد

زود نیس هنوز

نه بعضی بچه ها زودتر به حرف میان 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

چه جالب نمیدونستم

آره عزیزم امکانش هست بازم اگه نگرانی ببرش دکتر 

من روستام الان بخوام برم شهرم خیلی دوره نمیتونم برم خواستم بپرسک خیالم راحت بشه لااقل

خانه بهداشتم ببریش فکر کنم جواب میدن 

باشه عزیزم ممنون

قربونت ❤️ 

اخه خیلی میترسم من همشم میزنم تو نت بیشتر میشه ترسم بچه اولمه اصلا هیچی نمیدونم از نوزاد

• حرکات غیرطبیعی مانند لرزش، انقباضات عضلانی یا حرکات ناگهانی در اندام‌ها
  • ممکن به طور ناگهانی بی‌حرکت شود و به محیط اطراف خود واکنش نشان ندهد.
  • ناگهان دچار گیجی، اضطراب یا ترس می‌شود.
  • در برخی ، به دنبال تب بالا بروز می‌کند...

این تازه تو گوگل دیدم 

این علائم نداره و تشنج نیس

یکی از فامیلامون بچش دهانش باز و بسته میکنه و بهش گفتم چرا اینکارو میکنه مادرش بهم گفت چون بچس اینکارو میکنه مشکلی نداره 

انشالله مشکلی نیس نگران نباش:)

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️