2777
2789
عنوان

تا حالا دختر بچه ي حسود ديدين

420 بازدید | 19 پست

دختر بچه اي كه حسود باشه با حسادت نگاتون كنه رفتاراي بد داشته باشه تا حالا ديدين؟ لبخند بهش بزني لبخند نزنه مثلا يا كلا حس بدي ازش بگيرين با اينكه بچست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیدم ب خاطر مادرش از بس مادره بدذات و بدخواه و حسود بود بچه هاش از همون بچگی این مدلی بار اومدن

ايني من ديدم مامانش زن خوبيه خودش اينطوري شده

خيلي رفتاراش عقده حسادت نشون ميده

ايني من ديدم مامانش زن خوبيه خودش حسوده كلا تحملش سخته

من اکثرا هر کسو دیدم حسود بوده مادرشم حسود بوده شدید

البته استثنا هم هست

ولی بعضی ها هم چون سنشون بالاست میخوان ظاهر رو حفظ کنن و شاید تو هنوز متوجه نشدی حسود هست مادرش

ايني من ديدم مامانش زن خوبيه خودش اينطوري شدهخيلي رفتاراش عقده حسادت نشون ميده

ببن تجربه ب من ثابت کرده اگه من راجع شخصی بدگویی کنم و بگم و فلان و بسان بچه هام وقتی اون شخص زو دیدن سمتش نمیرن و یا فرار میکنن یا معذبن مطمئنا والدین بدگویی و نفرت و خشم نشون دادن ک بچه حس بد ازش منتقل میشه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

ببن تجربه ب من ثابت کرده اگه من راجع شخصی بدگویی کنم و بگم و فلان و بسان بچه هام وقتی اون شخص زو دید ...

منظورم حس تنفر نبود حس حسادت كه ذاتي باشه مثلا به دخترايي نميشناسه حسادت كنه

من اکثرا هر کسو دیدم حسود بوده مادرشم حسود بوده شدیدالبته استثنا هم هستولی بعضی ها هم چون سنشون بالا ...

والا منظورم حسادت ذاتيه

من موهام خيلي خيلي بلندو پره خب 

بعد يه دختر بچه اومد اسلايم زد پايين موهام به بدبختي شستمش 

والا منظورم حسادت ذاتيهمن موهام خيلي خيلي بلندو پره خب بعد يه دختر بچه اومد اسلايم زد پايين موهام به ...

من نظر خودمو میگم

خیلی ادما حسود هستن ولی ممکنه بی ازار باشن

ولی کسی که کوچیک یا بزرگ به فکر اسیب زدن باشه بیمار روانی هست دیگه کار از حسادت گذشته 

فکر کن همکلاسی دانشگاه من سر حسادت به من تهمت ناموسی زد