2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اسنپ بگیر ولی میتونی با مترو بری دروازه شیراز اونجا سوار اتوبوسای خطی بشی فکر منم 

من چند وقت پیش رفتم حراج بود ولی لباسا جالب نبود الان دیگه جمع کردن لباسا بیشتر پائیزه اس

با اتوبوس ملک شهر که از خیابون توحید میره

رقیقا اسم خطشو بلد نیستم ولی باید سوار اونی بشی که از توحید میره

چون چندتا اتوبوس داره

راستی میتونی اصفهان منو نصب کنی مبدا و مقصدو بزنی قشنگ راهنماییت میکنه با کدوم باید بری

کجاپیاده می‌کنه عزیزم؟

ببین ی کار دیگه ام میتونی بکنی سوار مترو شو دروازه شیراز پیاده شو سوار بی ار تی شو ارتش پیاده شو دم خیابون فرح آباد پر اتوبوسه راحت میری نظر بپرسی بهت میگن

فردا صبح میام 😊

اگه با خطیا گیج میشی یا راه و گم میکنی از راهی که گفتم برو چون هم مترو هم بی ار تی نوشته کجا پیاده شی 

به ارتشم رسیدی از بی آرتی پیاده شدی از خیابون رد شو برو سوار اتوبوسا شو دیگه تابلو نظرم میبینی