2777
2789
عنوان

مردهای دی ماهی چجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست

کینه‌‌ای

لجباز و حرف گوش نکن

غد 

حرف حرف خودشونه حتی اگر اشتباه باشه

سه تا مرد دی ماهی میشناسم هر سه تا اینطورین

اگر خیلی وسواس و منطم و دقیق و راستگو بخوای بعید میدونم ویژگیشون باشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مسئولیت پذیرخانواده دوستروی مود بد نندازشون (مودی ان)دست و دل باز

مود بد رو بیشتر توضیح بده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس البته نه از اونها که زندگی رو برای زن و بچه زهر کنند ، خسیس در راستای پول جمع کردن و ترقی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دلسوز.مهربان.بفکر.پرتلاش.دل نازکشوهرمن دی ماهیه

مودی یا عصبی هم هست؟ یا این که حرف حرف خودش باشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
کینه‌‌ایلجباز و حرف گوش نکنغد حرف حرف خودشونه حتی اگر اشتباه باشه سه تا مرد دی ماهی میشناسم هر سه تا ...

موافقم

اصلا مودی و عصبی نیستحرف حرف منه😁

باور کن شناسنامه شو درست نگرفتن.😁

بشدت رفتار بچه گونه داره

مسئولیت پذیر اصلا نیست 

خودش ۳۳ سالشه عقلش ۳ سال 

همه چی رو باید صدبار بهش یاداوری کنی تا انجام بده 

ولی مهربون و دست و دل باز 

البته این یکی که من میشناسم ایجوریه