2777
2789
عنوان

کمک جواب مادرشوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2561 بازدید | 103 پست

فکر نمیکنی شرایطی که درش هستی همسر معتاد نبود کار که میگی تازه رفته شرایط اقتصادی و تورم ممکنه خودت خیلی اذیت شی و مادرشوهرت  از نگرانی گفته بخاطر این ناراحته که بی فکری کردی گذاشتی باردار شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میخوای سقط کنیبعد از حرف اون ناراحتیوالله راست گفتههم پسرش می‌ شناخته هم عروسشعرو ...

من بخوام سقط کنم به خودم مربوطه نه اون ...بچه بیارمم خودم اذیت میشم نه اون

پس حق نداشته زنگ بزنه زر زر کنه

منو بچم ماهی یکبار بزور میریم خونش 

مگه من تو عقد بودم یا دوست دختر بچش ک اینجوری باهام برخورد کرده 

میتونست بهتر بگه

من همش زحماتم به گردن مادرم بوده ..بنده خدا یک کلمه حرف نزد گفت خودت هرجور میخوای تصمیم بگیر

بچمو با جون دل نگه میداشت از ۷ روز هفته ۵ روزش من اونجا بودم 

کمکم کردن رفتم دانشگاه درس خوندم

اون چیکار کرده ک بیاد به من این حرفا رو بگه

خوب عزیزم بچه مانع نمیشه اتفاقا انگیزه میشه برا پیشرفتت بخون استخدامی قبول شی ان شاالله برا بچتم پرس ...

دلمو سرد کردن اطرافیان جدا از سرکار و اینا

وضعیت مملکت اصلا خوب نیست گناه به دنیا آوردنش بیشتره تا سقط

فکر نمیکردم اینجوری بشه😔

گوش بده شوهرش معتاده مادرشوهرش ازسر دلسوزی گفته

شوهرم اعتیاد داره ولی مثل تراکتور کار میکنه 

اعتیادش لطمه به زندگیمون نزده

جز اینکه پس اندازی نمیتونیم داشته باشیم 

وگرنه خداروشکر سرکاره ..یه آدم فوق مهربون و زحمت کش

من موافق سقط نیستم ولی تا حدی حق میدم به مادرشوهرتوقتی ندارید واعتیاد داره شوهرت بچه دوم میخای چکارن ...

درکل زن بدی نیست

ولی خیلی تند رفت بابت این موضوع انگار بچه دار شدن من برای اون زحمته و عذاب درصورتی که اینجوری نیست اصلا

,خب عزیز من راست میگه بچه دوم میخوای چیکار با شوهر معتاد،واقعا چرا برای خودت و اون طفل معصوم دردسر ب ...

ناخواسته بود ...اشتباه کردم فکر نمیکردم با تخمک ضعیف با یک بار بدون جلوگیری حامله بشم

از شانس خوبمه😔

بایدم بکنه فقط واقعا نمیدونم جلوگیری اینقدر سخته که دردسر سقط و به جون میخرن:/ به خدا برام سواله چیک ...

همسرم همکاری نمیکنه

منم از خوردن قرص خسته ام

آیودی ام عفونت داشتم نمیشد بذارم

چندماهه خوب بود 

اینماه نمیدونم چرا نتونست یکی دوبار جلوی خودش رو بگیره 

فکر نمیکردم بگیره

با تخمک ضعیف

خب عزیزم بچه ات کوچیکه شرط می‌زارم مادر شوهرت خیلی اذیت شده چون میگی شوهرت اعتیاد داره و تازه سرکار ...

نه بخدا جز مالی ک یکم کمکمون کردن دیگه اصلا اذیتی نداشته 

حتی دوبار برای من بچه نگه نداشته نمیدونم چرا اینجوری گف

منم در لحظه دهنم قفل میشه نمیتونم جواب بدم

طرف اومده میگه دو سه بار پیشگیری نکردم گفتم هیچی نمیشه حالا حامله ام چه کنم 😐☹️حاملگی ناخواسته وجود ...

همش تقصیر شوهرمه این ماه منو اینجوری بدبخت کرد

قرص اورژانسی ام نگرفت

گند بزنن به شانسم

فکر نمیکنی شرایطی که درش هستی همسر معتاد نبود کار که میگی تازه رفته شرایط اقتصادی و تورم ممکنه خودت ...

آره درسته

نمیگم که اشتباه میگه...میگم چرا اینقدر تند برخورد کرد

الان خانواده خودمم گفتن نباید میذاشتی حامله بشی

ولی دیگه کسی به این شدت قضاوتم نکرد 

گفتن هرجور خودت تصمیم بگیری ما احترام میذاریم